ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Καταπέλτης η απόφαση των δικαστικών οργάνων κατά του Γιώργου Ψαθά μετά την προσφυγή του Αθανάσιου Καλαβρή – Εσφαλμένες και πρόχειρες οι απορρίψεις δεκάδων αιτήσεων για τις αποζημιώσεις από τις πλημμύρες

Θανάσης Καλαβρής Προσφυγή

Όπως γνωρίζετε ο τ. Αντινομάρχης Αθανάσιος Καλαβρής είχε απευθύνει μέσω του eviathema.gr ανοικτή επιστολή προς το Δήμαρχο κ. Ψαθά στην οποία του ζητούσε να επανεξετάσει την άρνηση του Δήμου να χορηγήσει το επίδομα των εξακοσίων ευρώ σε όσους συμπολίτες μας είχαν πλημμυρίσει τα υπόγεια των σπιτιών τους με την πλημμύρα της 8ης- 9ης Αυγούστου 2020.

Επιβεβαίωση του eviathema.gr από την αντιδήμαρχο υγείας Αφένδρα Σοφία στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις απολυμάνσεις των λεωφορείων της Ιδιωτικής Εταιρίας ΚΤΕΛ [ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Επειδή ο Δήμος δεν ικανοποίησε το αίτημα αυτό του κ. Καλαβρή ο ίδιος προσέφυγε στα αρμόδια όργανα που ελέγχουν τις Δημοτικές Αποφάσεις και ζήτησε να ακυρωθούν οι απορριπτικές αποφάσεις του Δήμου και οι ενέργειες του δικαιώθηκαν.

Παρακάτω δημοσιεύουμε τη νέα ανοικτή επιστολή του κ. Καλαβρή στην οποία αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες της προσφυγής του.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΗ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Αξιότιμε κ Δήμαρχε

Με την προηγούμενη ανοικτή επιστολή μου με την οποία σας επισήμαινα ότι η απόφαση της Δημοτικής Αρχής με την οποία απορρίψατε τόσο το αίτημα το δικό μου όσο και πολλών άλλων συμπολιτών μας για τη χορήγηση του επιδόματος πρώτων βιοτικών αναγκών ποσού εξακοσίων (600) ευρώ, λόγω της πλημμύρας σε υπόγειους χώρους ενιαίους με την κύρια κατοικία ήταν άκυρη λόγω εσφαλμένης (;) και πρόχειρης ερμηνείας σας κάνω γνωστά τα παρακάτω:
Μετά την απορριπτική απόφαση σας, έχοντας την ευχέρεια λόγω της ιδιότητας του γιού μου δικηγόρου Ιωάννη Καλαβρή, δυνατότητα που δεν είχαν πολλοί πάσχοντες συμπολίτες μας, προσέφυγα στα αρμόδια δικαστικά όργανα που ελέγχουν τις αποφάσεις των Δήμων για ακύρωση της.

Έτσι η Επιτροπή του άρθρου 152 του ν. 3463/2006 Νομού Ευβοίας – Βοιωτίας στην οποία προεδρεύει δικαστικός λειτουργός ακύρωσε την απόφαση σας με την υπ΄αριθ΄94/2020 /2-2-2021 πράξη της. Μετά από αυτό λοιπόν παύει να ισχύει η απορριπτική σας απόφαση και πρέπει να καταβληθεί το ποσό των εξακοσίων ευρώ σε κάθε πληγέντα δικαιούχο. Ξεκάθαρα λοιπόν φαίνεται ότι η προηγούμενη επιστολή μου δεν αποτελούσε μικροκομματική ενέργεια όπως είχατε επικαλεστεί αλλά πράξη ουσίας και υπευθυνότητας.

Τελειώνοντας επειδή είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσετε και πάλι να μειώσετε την προσπάθεια μου και να αμαυρώσετε την αντικειμενικότητα των ενεργειών μου επικαλούμενος την εκ των υστέρων Υπουργική Απόφαση με την οποία ξεκάθαρα χορηγείται πλέον το επίδομα αυτό σε όλους όσοι επλήγησαν στα υπόγεια τους στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων , σας τονίζω ότι η απόφαση αυτή θα ήταν εκ περισσού και δεν θα χρειαζόταν εάν εσείς και οι σύμβουλοι σας όπως αποδείχθηκε με την προσφυγή μου, ερμηνεύατε τις Υπουργικές Αποφάσεις με σαφήνεια, προσοχή και προς όφελος όλων των συμπολιτών σας ικανοποιώντας τις ανάγκες των πραγματικά πληγέντων και όχι σπαταλώντας χρόνο για να εξυπηρετήσετε κάποιους που η πλημμύρα απλώς πέρασε δίπλα τους.
Ψαχνά 6-2-2021

Με εκτίμηση

Αθανάσιος Καλαβρής
τ. Δημοτικός Σύμβουλος- τ. Αντινομάρχης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Ποτέ δεν είναι αργά…Μετά την αποκάλυψη του eviathema.gr για ρουσφέτια σε ιδιωτική εταιρία η Δημοτική Αρχή προγραμμάτισε απολύμανση στα Σχολικά Κτήρια

Ξέσπασμα Ψαθά σε Γκόγκου “Κλείσε το στόμα σου” – Μετά το ” Μην μας το παίζεις Μπεκατώρου” δεύτερη φορά χάνει την ψυχραιμία του

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ – Ψαχνά Ευβοίας: Σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, την Ελλάδα και τον Κόσμο