ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Δήμος Κύμης – Αλιβερίου: Κατηγορείται για υπεξαίρεση και ψευδή βεβαίωση δημοτική σύμβουλος του Θωμά

Για την υπόθεση μίλησε αποκλειστικά στο eviathema ο δικηγόρος του δήμου Κύμης Αλιβερίου Νίκος Ζέρβας.

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Διακόπηκε σήμερα Παρασκευή 12/11 λόγω ωραρίου η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενη τη δημοτική σύμβουλο των νέων οριζόντων Ελένη Στουπή, όπως είχε δημοσιεύσει το eviathema.gr για υπεξαίρεση, ψευδή βεβαίωση και παράβαση καθήκοντος.

Η κυρία Στουπή δεν προσήλθε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο της και πρώην εισαγγελέα κύριο Ψαράκη. Στην σημερινή ακροαματική διαδικασία κατέθεσε ως μάρτυρας η κυρία Παπαβρόντου η οποία είχε αρνηθεί την πληρωμή τιμολογίων που δεν συνοδεύονταν από απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ωστόσο με διπλή εντολή είχαν πληρωθεί τέσσερα τιμολόγια σε φερόμενους ως εργαζόμενους στο νομικό πρόσωπο Παιδείας και αθλητισμού του Δήμου Κύμης Αλιβερίου .Οι πληρωμές των επίμαχων τιμολογίων έγιναν τον Αύγουστο του 2014 και ενώ η τότε δημοτική αρχή είχε χάσει τις εκλογές και σε λίγες μέρες παρέδιδε στη νέα δημοτική αρχή.

Οι φερόμενοι ως εργαζόμενοι στο νομικό πρόσωπο εκλήθησαν από την αστυνομία Ρόδου που διέμεναν και δήλωσαν ενόρκως ότι δεν γνωρίζουν την κυρία Στουπη ούτε έχουν εργαστεί ποτέ στο δήμο Κύμης Αλιβερίου.

Η υπόθεση θα συνεχιστεί στις 2 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη με τις καταθέσεις του πρώην προέδρου του Νομικού Προσώπου Γιώργου Παγώνη και του δημάρχου Κύμης Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά ως μάρτυρες κατηγορίας και κατηγορούμενη την τότε αντιπρόεδρο του Νομικού προσώπου και δημοτική σύμβουλο Ελένη Στουπή.

Για την υπόθεση μίλησε αποκλειστικά στο eviathema ο δικηγόρος του δήμου Κύμης Αλιβερίου Νίκος Ζέρβας.

Το eviathema.gr παρουσ;ίασε κατά αποκλειστικότητα τα δυο έγγραφα φωτιά που δείχνουν ότι συνέβαιναν σημεία και τέρατα στο δήμο Κύμης Αλιβερίου την περίοδο 2013-2014.

υπόθεση υπεξαίρεσης δικαστήρια Χαλκίδας

υπόθεση υπεξαίρεσης δικαστήρια Χαλκίδας

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα