Εκλεψαν τον μετασχηματιστή της ΔΕΗ στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΚΑ στη θέση Λογγός και άφησαν χωρίς νερό όλο το Αλιβέρι

ακόμα ένα μετασχηματιστή κλέψαν από τον ΑΗΣ Αλιβερίου

bbbb

Χωρίς νερό έμεινε σήμερα το πρωί (11-2-2023)το Αλιβέρι εξαιτίας κλοπής ενός μετασχηματιστή της ΔΕΗ από τον οποίο ηλεκτροδοτούνταν το κεντρικό αντλιοστάσιο του Αλιβερίου στη Θέση Λογγός.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αντιδήμαρχοι Νίκος Μπαράκος και Νίκος Μαστροκώστας  και ο Γενικός διευθυντής Βασίλης Στρουμπούλης με συνεργεία της ΔΕΥΑΚΑ και το ΔΕΔΔΗΕ, κατέβαλαν προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης.

Οι κλέφτες με μεγάλη δεξιοτεχνία έκλεισαν τις ασφάλειες της ΔΕΗ και αποσυναρμολόγησαν επί τόπου τον μετασχηματιστή καταδεικνύοντας ότι έχουν εμπειρία και εξειδίκευση σε τέτοιου είδους κλοπές!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema σε αντίστοιχη  κλοπή στο παρελθόν στο ίδιο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΚΑ είχαν  εντοπιστεί  από κάμερες ιδιώτη οι δράστες  και τους είχε  υποβληθεί μήνυση για κλοπή και φθορά ξένης περιουσία.

Επρόκειτο για Ρομά από την περιοχή.

Αρκετή ώρα μετά την κλοπή του μετασχηματιστή της ΔΕΗ στο Αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΚΑ εντοπίστηκε ένα ακόμη σημείο κλοπής μετασχηματιστή που τροφοδοτεί το εργοστάσιο του  ΑΗΣ Αλιβερίου!

 

 

 

mmmm 2

 

nnnnnn