ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μαντάρα για ακόμα μα φορά τα έκανε ο Σίμος Κεδίκογλου – Τρέχει ο Τριαντόπουλος να μαζέψει τα χάλια στη Βόρεια Εύβοια

Σίμος Κεδίκογλου Βόρεια Εύβοια

Επιστολές κατοίκων και επαγγελματιών της Βόρειας Εύβοιας καταφθάνουν στους συνεργάτες του πρωθυπουργού για τη Βόρεια Εύβοια και για τους χειρισμούς κυβερνητικών βουλευτών σε σχέση με τις αποζημιώσεις που έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση.

Σε μια από αυτές γίνεται λόγος ξεκάθαρα για τον Υφυπουργό  Σίμο Κεδίκογλου και για το δελτίο τύπου που εξέδωσε ότι μέσα στο Σεπτέμβριο θα πληρωθούν οι αποζημιώσεις των συκοπαραγωγών και ενώ οι διαβεβαιώσεις δίνονταν από τα τέλη της προηγούμενη χρονιάς είμαστε στα Μέσα Νοεμβρίου και δεν έχει δοθεί τίποτα.

Ο Υφυπουργός στον πρωθυπουργό κ Χρήστος Τριαντόπουλος θορυβημένος από την εξέλιξη αυτή προκαλεί σύσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα με όλους τους βουλευτές της Εύβοιας για να μαζέψουν τα αμάζευτα του Σίμου.

Μάλιστα σε μια από αυτές της επιστολές διαμαρτυρόμενου συκοπαραγωγού αναφέρεται ότι από διαρροές βουλευτή οι ευθύνες για τις καθυστερήσεις των αποζημιώσεων μεταφέρονται στον κύριο Τριαντόπουλο.

Ο κ Τριαντόπουλος σε επιστολή του που κοινοποιεί και στον γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού κ Μπρατάκο καλεί όλους τους βουλευτές της Εύβοιας σε σύσκεψη τονίζοντας ότι για τη στήριξη της Βόρειας Εύβοιας που επλήγη από τις σαρωτικές πυρκαγιές πάρθηκαν σειρά μέτρων και πρωτοβουλιών για την στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων.

Τους κοινοποιεί και μια επιστολή του συκοπαραγωγού που αναφέρει ότι ο Κεδίκογλου διαβεβαίωνε ότι θα δοθούν οι αποζημιώσεις μέσα στο Σεπτέμβριο και προφανώς τους καλεί όλους μαζί να «μαζέψουν» τους λανθασμένους πολιτικούς χειρισμούς του Υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου και να αναδείξουν τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για την Εύβοια.