ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Εύβοια: Ο Γιάννης Σούρας δέχθηκε πρόταση να είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Γιάννης Σούρας

Το νέο πρόσωπο που αναζητούσε το ΠΑΣΟΚ ως υποψήφιο από τη Βόρεια Εύβοια φαίνεται ότι βρέθηκε, είναι αντιδήμαρχος Ιστιαίας και πολλά υποσχόμενος νέος.

Πρόκειται για το Γιάννη Σούρα ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ηλικίας 38 ετών , απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος του ΕΚΠΑ και λογιστής.

Όπως έχει γράψει αποκλειστικά το eviathema από τα ήδη υπάρχοντα έξι πρόσωπα που έχουν ακουστεί ότι θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο (Θεοδώρου, Καζάνη, Καλαβρής, Μπουραντάς , Παλαιολόγος, Τάρτης) μονο οι πέντε θα είναι τελικά στο ψηφοδέλτιο καθώς η έκτη θέση έπρεπε να καλυφθεί από υποψήφιο της Βορείου Ευβοίας και οι άλλες δυο από γυναίκες μετά την άρνηση των κυριών Μίνας Παπαναστασίου και Άννας Καρύκα.

Φαίνεται ότι ο υποψήφιος από τη Ιστιαία βρέθηκε και είναι όχι μόνο ικανός αλλά και με δυναμική..

Είναι ανιψιός του πρώην αντινομάρχη Εύβοιας Τάσου Αγδινιώτη ο οποίος υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας ενώ προέρχεται από μεγάλη πολιτική οικογένεια της Ιστιαίας και είναι επιτυχημένος επαγγελματικά.

Ο Αντιδήμαρχος Ιστιαίας Γιάννης Σούρας έχει ήδη συναντηθεί με τον Γραμματέα του Κόμματος κύριο Σπυρόπουλο και αναμένεται συνάντηση και με τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο ίδιος μάλλον επιθυμεί να κατέλθει ως υποψήφιος και στη κεντρική πολιτική σκηνή μετά την επιτυχημένη υποψηφιότητα του στην αυτοδιοίκηση όμως από την πλευρά της οικογένειας γίνεται προσπάθεια να τον αποτρέψουν, άγνωστο για ποιο λόγο.

Τις επόμενες μέρες ο ίδιος θα λάβει τις οριστικές του αποφάσεις με περισσότερο πιθανό να τον δούμε υποψήφιο βουλευτή στην Εύβοια.