Είδηση για: #, #

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ψαχνά: Χωρίς νόμιμη άδεια το λεωφορείο ΑΜΕΑ του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων (ΕΓΓΡΑΦΟ)

2 Οκτωβρίου 2023, 5:52 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Σκάνδαλο ολκής προκαλεί η αποκάλυψη του Eviathema.gr, για το γεγονός ότι το λεωφορείο που αποκτήθηκε από τον δήμο Διρφύων Μεσσαπίων στα Ψαχνά για την μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια κυκλοφορίας, αφού η άδεια που διαθέτει αναγράφει: Μεταφορά προσώπων σχετιζόμενοι με έργο και όχι μεταφορά ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Το γεγονός αυτό εγείρει πολλά ερωτηματικά και σίγουρα αποτελεί σκάνδαλο αφού το αναφέρει στο προεκλογικό πρόγραμμα του ο ίδιος ο επικεφαλής και νυν δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς ως έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχής. (και μάλιστα με τίτλο ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΑΜΕΑ).

Φυσικά, τα ερωτηματικά που δημιουργούνται είναι πως γίνεται να μεταφέρονται με το συγκεκριμένο λεωφορείο τα ΑΜΕΑ χωρίς να υπάρχει η απαιτούμενη άδεια κυκλοφορίας και μάλιστα να μεταφέρονται παράνομα ακόμα και εκτός νομού και ποιά είναι η ευθύνη και η ευαισθησία απέναντι σε αυτά τα χαρισματικά άτομα που έχουν την ανάγκη μας αλλά και εμείς την δικιά τους.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά κακής μεταχείρισης των ΑΜΕΑ στον δήμο αφού και η ράμπα που φτιάχτηκε στην κεντρική πλατεία των Ψαχνών  είναι παράνομη και επικίνδυνη για τα άτομα αυτά. Δείτε τα έγγραφα της άδειας του λεωφορείου που εξασφάλiσε αποκλειστικά το Eviathema.gr

Δείτε την άδεια κυκλοφορίας με την οποία λειτουργεί το εν λόγω λεωφορείο του Δήμου:

Ψαχνά: Χωρίς νόμιμη άδεια το λεωφορείο ΑΜΕΑ του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.