ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σάλος στην Κάρυστο με τον υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου – Κάπνιζε σε κλειστό χώρo ενώ απαγορεύεται; [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Σίμος Κεδίκογλου

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες, (για ακόμα μια φορά), για τον υφυπουργό Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος λίγες ώρες πριν δείπνησε σε γνωστή ταβέρνα της Καρύστου.

Φωτογραφία – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το eviathema.gr, δείχνει τον Σίμο Κεδίκογλου, την ώρα που κάθεται στο τραπέζι (σε κλειστό χώρο ταβέρνας) ενώ έχει ακριβώς μπροστά του ένα τασάκι με αποτσίγαρα.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν σημειώθηκε πρόστιμο τόσο σε εκείνον όσο και στο κατάστημα, το οποίο μπορεί να ξεπερνά και τα 2000 ευρώ, ανάλογα με τα τετραγωνικά του καταστήματος.

Πάντως είναι ιδιαίτερα προκλητικό, να περιμένεις να εφαρμόσουν τους νόμους οι πολίτες όταν ένας υφυπουργός της Κυβέρνησης δεν συμμορφώνεται με αυτούς απροκάλυπτα.

Κεδίκογλου Αποτσίγαρα

Υπενθυμίζουμε ότι Πρόστιμο “καμπάνα” έπεσε σε γνωστό κατάστημα καφέ- μπαρ της παραλίας Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Τουριστικής Αστυνομίας το βράδυ του Σαββάτου 04 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, οι αστυνομικοί πήγαν στο συγκεκριμένο κατάστημα αργά το βράδυ, όπου εντόπισαν μέσα άτομα να καπνίζουν.

Άμεσα οι αστυνομικοί σημείωσαν πρόστιμο ύψους 2000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, καθώς και από 100 ευρώ σε δύο θαμώνες. [Δείτε εδώ]

Ενώ μάλιστα στο ίδιο κατάστημα λίγες ημέρες νωρίτερα αστυνομικός ο οποίος μάλιστα υπηρετεί σε γραφείο υφυπουργού “πιάστηκε” με το τσιγάρο στο στόμα σε φωτογραφία ντοκουμέντο. [Δείτε εδώ]

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σοκ στην Βοιωτία: 13χρονη κατήγγειλε ότι την βιάσαν στην Αλίαρτο

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα στην Τριάδα μετά από σύγκρουση μηχανής με ΙΧ

Βασιλικό Χαλκίδας: 62χρονη συνελήφθη από το λιμενικό για παράνομη αλιεία

Ψαχνά: Διέσωσαν σκύλο οι εθελοντές από το Ποτάμι [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Εύβοια: Διάρρηξη σε κατάστημα στην Χαλκίδα – Έσπασε την πόρτα και μπούκαρε λίγο μετά τα μεσάνυχτα [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα στην Ερέτρια – Σύγκρουση μηχανής με ΙΧ [φωτο]