ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Σκηνές σοκ στην Βόρεια Εύβοια: Αιματηρό επεισόδιο στην Ιστιαία

επισοδειο

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 20-08 στο κέντρο της Ιστιαίας μεταξύ δύο αλλοδαπών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr λίγο μετά τις 15.00, δύο άτομα τα οποία φαίνεται ότι γνωρίζονταν μεταξύ τους, πιάστηκαν στα χέρια σε κεντρικό δρόμο της Ιστιαίας λόγω διαφορών μεταξύ τους.

Έντρομοι οι περαστικοί ήρθαν αντιμέτωποι με σκηνές σοκ μέρα μεσημέρι βλέποντας τα δύο άτομα να χτυπάνε με γροθιές ο ένας τον άλλο μέσα στα αίματα.

Στο σημείο μετά από αρκετή ώρα βρέθηκε περιπολικό του ΑΤ Ιστιαίας και προσήγαγε τα δύο άτομα τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχουν απασχολήσει αρκετές δορές τις αρχές και οδηγήθηκαν στο Τμήμα.

Επικίνδυνη περιοχή εδώ και αρκετό καιρό η Ιστιαία

Αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr αναφέρουν ότι λίγο καιρό πριν κατά την διάρκεια ενός πάρτυ σχολείου σε κατάστημα της περιοχής το οποίο έγινε βραδινές ώρες, ένας άνδρας εμφανίστηκε εντός και φαίνεται ότι απείλησε μαθητές με όπλο.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν η τοπική αστυνομική αρχή επιλήφθηκε του θέματος.

Έξαρση των κλοπών τον τελευταίο μήνα

Όπως δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα το eviathema.gr, το τελευταίο μήνα έχει παρατηρηθεί έξαρση των κρουσμάτων κλοπών σε σπίτια και καταστήματα με τους κατοίκους να ανησυχούν ιδιαίτερα και να αναρωτιούνται τι κάνει η αστυνομία για αυτό το θέμα.

Παθών ανέφερε στο eviathema.gr, ότι μέρα μεσημέρι οι δράστες μπούκαραν μέσα στο σπίτι του την ώρα που έλειπε και του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ενώ θύμα κλοπής έπεσε πρόσφατα και γιατρός του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας…