ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Συνάντηση σωματείου εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων με τον Γιώργο Σπύρου

Σπύρου εργαζόμενοι

Συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων του δήμου Χαλκιδέων έχει αυτή την ώρα ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Σπύρου στο χώρο που συγκεντρώνονται οι εργαζόμενοι στο ισόγειο του δημαρχείου.

Όπως έχει γίνει γνωστό το σωματείο που δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τη δήμαρχο Έλενα Βάκα χθες είχε συνάντηση μαζί της προκειμένου να τροποποιηθεί η προκήρυξη της σύμβασης για τη διαχείριση ογκωδών απορριμμάτων που σε κάποια σημεία της άφηνε ασαφή την ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής των απορριμμάτων  του δήμου.

Οι εργαζόμενοι είχαν θορυβηθεί πολύ θεωρώντας ότι αφήνονται ανοιχτά παράθυρα για την ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας αποκομιδής.

Έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι δεν θα αλλάξει ο δημοτικός χαρακτήρας της υπηρεσίας και ότι θα τροποποιηθούν όσα σημεία χρειάζεται στη σύμβαση για την συλλογή ογκωδών αντικειμένων.

Μέσα σε αυτό το κλίμα το σωματείο συναντήθηκε σήμερα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκιδέων Γιώργο Σπύρου προκειμένου να του εκθέσουν τις ανησυχίες τους για την οποιαδήποτε μελλοντική ιδιωτικοποίηση τη αποκομιδής αλλά και τα γενικότερα προβλήματα των εργαζομένων καθώς το σωματείο δεν μπορεί να βρει κοινό τόπο επικοινωνίας και συνεννόησης με τη σημερινή δήμαρχο για την οποία θεωρούν ότι τους διώκει για την συνδικαλιστική τους δράση τοποθετώντας του σε δυσμενείς θέσεις.