ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Θρίλερ στην Ιστιαία: Βγήκε στο δρόμο με μαχαίρι και απειλούσε να μαχαιρώσει περαστικούς – Επεισοδιακή σύλληψη από την αστυνομία

Επίθεση με μαχαίρι

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε στην Ιστιαία, όταν άνδρας μέρα μεσημέρι βγήκε στον δρόμο κρατώντας ένα μαχαίρι και απειλούσε τους περαστικούς.

Σοκαρισμένοι όσοι τον είδαν, προσπάθησαν να αποφύγουν τον άνδρα, ενώ αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές. Εκείνος, κατευθυνόταν απειλητικά σε όποιον έβρισκε μπροστά του ενώ φώναζε και έβριζε.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του ΑΤ Ιστιαίας, οι οποίοι τον συνέλαβαν μετά από αρκετή ώρα καθώς εκείνος έφερε σθεναρή αντίσταση. Λίγο αργότερα οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, στα πλαίσια του αυτοφώρου, με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της αντίστασης κατά των αρχών.

Πρόκειται για 40χρονο άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία, για παραβάσεις περι ναρκωτικών αλλά και επίσης μια ακόμη παρόμοια περίπτωση όπου έχοντας στην κατοχή του όπλο αυτή την φορά είχε μπει σε κατάστημα και είχε απειλήσει όσους ήταν μέσα.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον ανακριτή ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.