Αποκλειστικό: Το Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων επαναδιεκδικεί ο Γιάννης Μπουροδήμος

ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΣ

Την απόφαση να ξαναδιεκδίκησει το Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων πήρε ο πρώην Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιάννης Μπουροδήμος που βρίσκεται ήδη στο στάδιο των επαφών με στελέχη από τη Δίρφυ και τα Μεσσάπια..

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr το τελευταίο διάστημα ο Κύριος Μπουροδήμος θεωρούσε βέβαιη την κάθοδό του στις βουλευτικές εκλογές, δεδομένης της εκλογικής δυναμικής που παρουσίαζε το ΚΙΝΑΛ και της προσχώρησης του Συμεών Κεδίκογλου στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το εκλογικό σύστημα και η δυναμική του νέου αρχηγού έδειχναν ότι το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ εξασφαλίζει μάλλον μια έδρα στην Εύβοια.. Οι προσπάθειες του κυρίου Μπουροδήμου είναι εδώ και πολλά χρόνια να επιτύχει την είσοδο του στη βουλή κάτι που δεν είχε γίνει κατορθωτό λόγω των πολιτικών συγκυριών αλλά σήμερα φαινόταν ποιο κοντινό από ποτέ, ως ενδεχόμενο.

Όμως η εμφάνιση του Αλέξανδρου Θεοδώρου, η δυναμική της υποψηφιότητας του, και η οικονομική του δυνατότητα για μια δυνατή προεκλογική εκστρατεία με πολλές πιθανότητες εκλογής φαίνεται ότι οδηγούν το Γιάννη Μπουροδήμο στην αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού στην οποία έχει διαγράψει έτσι κι’ αλλιώς μια μακρά και επιτυχημένη πορεία.

Έτσι επανεξέτασε την κατάσταση και χθες έκανε ήδη κάποια τηλέφωνα σε γνωστά στελέχη της περιοχής επιβεβαιώνοντας τους την πρόθεσή του να διεκδικήσει το δήμο.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!