Αποτρόπαιο: Αποκαλύφθηκε Κτηνοβασία στον Ωρωπό – Σκύλος έπεσε θύμα βιασμού

skylos 3

Αποτρόπαιο περιστατικό κτηνοβασίας αποκαλύφθηκε την Τετάρτη, με θύμα έναν σκύλο από τον Ωρωπό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, η ιδιοκτήτρια του σκύλου, τον μετέφερε σε κτηνιατρικό κέντρο της περιοχής, για εξετάσεις. Ο κτηνίατρος κατά την διάρκεια της εξέτασης υπερήχου στον σκύλο, διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, με αποτέλεσμα το ζώο, να μεταφερθεί σε έταιρο κτηνιατρικό κέντρο στην Χαλκίδα, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι εντοπίστηκαν υπολείμματα προφυλακτικού ενώ σύμφωνα με νεότερες, τα υπολείμματα εντοπίστηκαν στον τράχηλο της μήτρας του σκύλου, κάτι που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το ζώο είχε πέσει θύμα βιασμού.

Άμεσα για την περίπτωση ενημερώθηκε το ΑΤ Χαλκίδας. Μετά από ένταλμα σύλληψης αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου η ιδιοκτήτρια ώστε να συλληφθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την νομοθεσία για κάθε είδους σεξουαλική συνεύρεση με ζώα, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας ή θανάτωση μικρών ζώων με σκοπό το κέρδος και τη σεξουαλική ικανοποίηση ατόμων που παρακολουθούν ή συμμετέχουν σε αυτά το πρόστιμο ανέρχεται από 30.000 έως 50.000 ευρώ για κάθε ζώο και για κάθε περιστατικό.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ