Απροσδόκητος χαμός Δημοτικού Συμβούλου από το Μαντούδι – Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γιώργου Τσαπουρνιώτη

103316503 579678366284026 5713030508005564310 n

Συγκλονίστηκε το Μαντούδι από τον απροσδόκητο χαμό του Τάσου Βούλγαρη ο οποίος ήταν δημοτικός σύμβουλος ενώ άνηκε στον στενό πυρήνα των συνεργατών του Δημάρχου Γιώργου Τσαπουρνιώτη, οποίος δηλώνει συγκλονισμένος.

Δηλώνω συγκλονισμένος από το θάνατο του δασκάλου και τοπικού συμβούλου Μαντουδίου Τάσου Βούλγαρη από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ο Τάσος επί σειρά ετών ήταν δημοτικός σύμβουλος και ανήκε στο στενό πυρήνα των συνεργατών μου. Συνεδριάζει εκτάκτως δια περιφοράς το δημοτικό Συμβούλιο ώστε. 1 ) να αποφασίσει να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του εκλιπόντος 2) να εκφράσει τα πιο βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τάσου Βούλγαρη

Θερμά συλλυπητήρια εξέδωσαν και η διοίκηση της Αναγέννησης Μαντουδίου εκ μέρους όλης της ομάδας για τον Χαμό του Τάσου. Ομάδα όπου παίζει ο Νεαρός Γιός του Τάσου Βασίλης.

Το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή μας Βασίλης Βούλγαρης για τον απροσδόκητο χαμό του Πατέρα του…Η περιοχή μας από σήμερα είναι φτωχότερη!