Αυτά τα ονόματα υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ “κλείδωσαν” για την Εύβοια – Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων

Νίκος Ανδρουλάκης

Κλείνουν εκκρεμότητες, οριστικοποιούν υποψηφιότητες και ετοιμάζονται για ανακοινώσεις στην Χαριλάου Τρικούπη.

Στο στρατηγείο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σύμφωνα με την εφημερίδα Μακεδονία το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη κινητικότητα σε πολλά επίπεδα. Αρχικά, στην παρούσα φάση βρίσκεται σε εξέλιξη η διαβούλευση του προγράμματος του κόμματος, το οποίο θα κληθούν να αξιολογήσουν στις κάλπες οι Έλληνες όταν γίνουν οι επόμενες εθνικές εκλογές.

Σε δεύτερο επίπεδο, στελεχώνονται οι πολιτικοί τομείς από ανθρώπους που συμμετείχαν στην διαδικασία και κατέθεσαν την υποψηφιότητά τους και το βιογραφικό τους, με τις ανακοινώσεις των Τομεαρχών και των αναπληρωτών τους να γίνεται τις επόμενες ημέρες.

Τρίτον, κλείνουν οι «πράσινες» λίστες για όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Στόχος του κόμματος, όπως έχει δηλώσει άλλωστε και ο ίδιος ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης είναι να αυξηθούν τα ποσοστά του κόμματος σημαντικά στην κάλπη της απλής αναλογικής, ώστε το ΠΑΣΟΚ να είναι ο «ρυθμιστικός» παράγοντας της επόμενης ημέρας.

Αυτοί έχουν “κλειδώσει” στην Εύβοια

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, προς το παρών τέσσερα είναι τα ονόματα που έχουν “κλειδώσει” για την Εύβοια και πρόκειται για την Κατερίνα Καζάνη, τον Γιάννη Καλαβρή, τον Γιώργο Μπουραντά και τον Θανάση Τάρτη ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα και ολοκληρωμένο το ψηφοδέλτιο.