Τα ποτά που πρέπει να δοκιμάσεις έστω και μια φορά στην ζωή σου

KAVA1

Επιλέξαμε να σας προτείνουμε μερικές ξεχωριστές ετικέτες ποτών, που διαφέρουν από όλα τα υπόλοιπα της “απλή σειράς” τα οποία θα πρέπει έστω για μια φορά να δοκιμάσετε αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

hennessy cognac vs

HENNESSY COGNAC V.S. 0,7LT

Η Hennessy είναι η εταιρεία που εφηύρε το σύστημα κατάταξης των Cognac ήδη από το 1865, για να το ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι οίκοι και τελικά να γίνει νομοθεσία. To VS παλαιώνει για τουλάχιστον δύο χρόνια σε βαρέλια και αποτελείται από χαρμάνι 40 διαφορετικών eaux-de-vie. Λουλουδένιο και βανιλάτο με αρκετό ξύλο είναι το πιο απαλό VS από όλες τις μεγάλες μάρκες.

02.01.0050

METAXA BRANDY PRIVATE RESERVE 0,7LT

Για να δημιουργήσει αυτό το ξεχωριστό ποτό, ο Cellar Master της Metaxa Κωνσταντίνος Ράπτης, επιλέγει αρμονικά παλαιωμένα Μοσχάτα κρασιά και τα παντρεύει με εξαιρετικά οινικά αποστάγματα που έχουν ωριμάσει υπομονετικά σε δρύινα βαρέλια στα κελάρια του Οίκου. Μόνο μια έκδοση METAXA Private Reserve δημιουργείται κάθε χρόνο.

img 7226 f

Oban 14 Year Old

Το Oban, είναι ένα single malt ουίσκι, με χρυσό χρώμα, πλούσιο άρωμα και σώμα. Χαρακτηριστικό της γεύσης του είναι η γλυκύτητα, καθώς συμπυκνώνεται αργά σε ξύλινα ζεστά δοχεία πριν ωριμάσουν σε δρύινα βαρέλια για 14 χρόνια.

050 0363 web

Johnnie Walker Blue Label

Ένα blended whisky συνώνυμο της πολυτέλειας.Εντυπωσιακή πολυπλοκότητα γεύσεων και αρωμάτων.Ξεχωρίζει η έντονη παρουσία μελιού, που υποδεικνύει την σαφή παρουσία malt whiskies από το Speyside, ενώ δεν λείπουν οι φρουτώδεις γεύσεις, καθώς και ο καφές και τα γλυκά μπαχαρικά.

chivas regal 21yo royal salute 700ml

Chivas Regal Royal Salute 21 Year Old Sapphire Flagon 700ml

Το Chivas Regal Royal Salute, είναι ένας συνδυασμός παλαιωμένων ουίσκι 21 ετών από το Speyside της Σκωτίας. Το αποτέλεσμα είναι ένα απαλό σε γεύση ουίσκι με γλυκές νότες κρέμας, λεβάντας και πικάντικων φουντουκιών.

.talisker 10 800x800 1

Talisker

Το Talisker 10 Year Old είναι ένα ουίσκι με έντονο και πικάντικο χαρακτήρα. Έχει λαμπερό χρυσαφί χρώμα και έντονα αρώματα τύρφης, ιωδίου και αλμύρας που συνδυάζονται με νότες εσπεριδοειδών. Προορίζεται για απόλαυση είτε σκέτο, είτε με λίγο μεταλλικό νερό.

Φυσικά, όλες τις παραπάνω ετικέτες ποτών και όχι μόνο μπορείτε να τις προμηθευτείτε από την Κάβα Μπαρσάκης στα Ψαχνά Ευβοίας.

Η Κάβα Μπαρσάκης, βρίσκεται επί της οδού Κριεζώτου 20, (Τηλέφωνο 22280 24572) στα Ψαχνά και λειτουργεί από το 1990. Διαθέτη μια μεγάλη γκάμα από όλα τα είδη των ποτών, όπως ουίσκι, βότκα, κονιάκ, ρούμι κα καθώς επίσης ποικιλία ξηρών καρπών, είδη παντοπωλείου και μοναδικές συνθέσεις δώρων.

kava7 kava6

κρασια

kava5 kava4

Κάβα Έδεσμα Μπαρσάκης Κάβα Έδεσμα Μπαρσάκης Κάβα Έδεσμα Μπαρσάκης ΚΑΒΑ3 ΚΑΒΑ2

kava3 kava2 KAVA1