Πευκί – Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης 2021: Η τρίτη ημέρα της διοργάνωσης θεσμός ολοκληρώθηκε [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΕΥΚΙ

Ολοκληρώθηκε και η 3η ημέρα της διοργάνωσης θεσμός πλέον στο Πευκί Ευβοίας σήμερα Κυριακή.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης που διοργανώνεται για 2η χρονιά στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία με πάνω από 250 συμμετοχές εν μέσω περιόδου Covid 19.

Στην αγωνιστική διαδρομή των 10 χλμ, πρώτος ολοκλήρωσε ο πρωταθλητής Γιώργος Αρνιακός, με χρόνο 03:02:03, δεύτερη η Μαρίνα Τριανταφυλλίδη με χρόνο 03:13:58 και τρίτος ο Άρης Ιωαννίδης με χρόνο 03:28:02. Για να δείτε την λίστα κατάταξης των συμμετεχόντων πατήστε εδώ.

Στην αγωνιστική διαδρομή των 5 χμλ, πρώτος ολοκλήρωσε ο Βούλγαρος κολυμβητής Λάχεζαρ Σουμκόφ με χρόνο 01:11:04, δεύτερος ο νεαρός Χριστόφορος Θεοφάνους του Ιωνικού Νίκαιας  με χρόνο 01:29:37 και τρίτη η Ελένη Οικονόμου με χρόνο 01:30:02. Για να δείτε την λίστα κατάταξης των συμμετεχόντων πατήστε εδώ.

Για να δείτε την λίστα κατάταξης των συμμετεχόντων στα 3 χλμ πατήστε εδώ.

Για να δείτε την λίστα κατάταξης των συμμετεχόντων στο 1,5 χμλ πατήστε εδώ.

​Σήμερα Κυριακή, στον χώρο διεξαγωγής του Μαραθωνίου στο Πευκί, βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Ζεμπίλης, οι Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Κελαϊδίτης, Κώστας Γαλάνης, Ανδρέας Τοουλιάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Πατσιούρας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας Νίκος Σουλιώτης και ο Αντιδήμαρχος Νέας Αρτάκης Χαράλαμπος Κώσταρος όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντιζάς.

3Η24

3Η12

3Η13

3Η23

3Η11

3Η20

3Η10

3Η17

3Η25

3Η21

3Η22

3Η18

3Η9

3Η26 3Η8 3Η7 3Η6 3Η5 3Η4 3Η2 3Η1

Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης 2021: Μαγευτικό το βράδυ του Σαββάτου στο Πευκί – Το πρόγραμμα της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Πευκί: Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης Βίκυ Κουβέλη μιλά για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης στο eviathema.gr

Βόρεια Εύβοια – Γιώργος Τσαπουρνιώτης για κλείσιμο υποκαταστημάτων τραπεζών: “Ξεκινάμε σκληρές κινητοποιήσεις για να αποτρέψουμε αυτήν την άναρχη απόφαση”

Ηρακλής Ψαχνών: Τέλος εποχής για την ομάδα και επίσημα – Απών ο Ψαθάς από την συνεδρίαση – Γκόγκου: ” Να βάλει ο κ. Ψαθάς τους εργολάβους που συναντιέται στο γραφείο του να βοηθήσουν την ομάδα”

Θλίψη στη Χαλκίδα: Έφυγε από την ζωή ο 60χρονος Δημήτρης Βλάχος

Βόρεια Εύβοια: Στα χέρια της Γ ΟΠΚΕ 35χρονος διακινητής ναρκωτικών

Χαλκίδα: Ανατροπή οχήματος λίγο πριν την Λάμψακο – Σώοι οι επιβάτες [ΦΩΤΟ]

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις

Όλες οι Ειδήσεις για τον Κορονοϊό στο koronoios.today

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι