Αυτός είναι ο 76χρονος Αιγύπτιος μακελάρης της Γλυφάδας – Ήταν επιστάτης στους Πεταλιούς! Οι μετακινήσεις στο Μαρμάρι της Εύβοιας – Ακούστε τι δήλωσε ο πρόεδρος Μαρμαρίου Νίκος Τσαλιάγκος στο eviathema.gr

76χρονος Αιγύπτιος μακελάρης της Γλυφάδας

Για πάνω από 30 χρόνια εργαζόταν για την οικογένεια Καρνέση, ο 76χρονος Αιγύπτιος, που όλοι στην εταιρεία φώναζαν «Άρη» και σήμερα το πρωί μπήκε μέσα στην εταιρία στη Γλυφάδα και σκότωσε τρία άτομα.

Το πρωί της Δευτέρας όμως μπήκε στα γραφεία της Γλυφάδας, κατευθύνθηκε στον ημιώροφο, όπου είχαν τα γραφεία τους οι συνιδιοκτήτες, σκότωσε την Μαρία Καρνέση και αν η Δέσποινα, η αδερφή της δεν έλειπε από εκεί είναι βέβαιο πως θα την είχε σκοτώσει και εκείνη.

Εργαζόταν για 30 χρόνια ως επιστάτης τόσο στην επιχείρηση όσο και στην παραθεριστική κατοικία της οικογένειας στο Τραγονήσι. Ο Νικόλαος Τσαλιαγκός ,πρόεδρος της κοινότητας Μαρμαρίου δήλωσε στο eviathema.gr: «Πάνω από 30 χρόνια, 35. Ήταν στο νησί του Καρνέση επιστάτης. Κοίταγε το νησί, έκανε τον καπετάνιο, το πλήρωμα πρόσεχε που κάνουν δουλειά στο νησί, φρόντιζε τα σπίτια. ».

Συμπλήρωσε ο πρόεδρος κοινότητας Μαρμαρίου: «Έμενε μέσα στους Πεταλιούς και απορώ γι’ αυτό γιατί αυτός ήταν, δηλαδή με τα αφεντικά ήταν μονίμως έτσι πολύ καλός μεταξύ τους, τους αγάπαγε, τους έκανε. Πώς έγινε αυτό δεν καταλαβαίνω. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αυτός ο άνθρωπος σκότωσε αυτούς τους ανθρώπους. Ερχόντουσαν στο Μαρμάρι με το καράβι και τους έπαιρνε με το γρήγορο, με το σκάφος και τους πήγαινε στους Πεταλιούς. Τους πρόσεχε πάρα πολύ, ήταν άνθρωπος, άνθρωπος τους».

Ο ίδιος, αναφέρει για τον Αιγύπτιο: «Καλός άνθρωπος, ήρεμος, ήσυχος. Όποιος του ζήταγε βοήθεια, βοηθούσε. Ήταν πολύ ήρεμος άνθρωπος».

Τελευταία φορά που τον είδε στο νησί ήταν πριν ένα μήνα με εργαζόμενους και αυτόπτες μάρτυρες του μακελειού να λένε πως ο 70χρονος φώναζε σε όλους να φύγουν από μπροστά τους και πως στόχος του ήταν μόνο τα αφεντικά.

Ακούστε τι δήλωσε ο Πρόεδρος του Μαρμαρίου στο eviathema.gr, για τον 79χρονο: