Χαλκίδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε ακάλυπτο φρεάτιο φυσικού αερίου [ΦΩΤΟ]

Ατύχημα κέντρο Χαλκίδας

Τραγική είναι η κατάσταση το τελευταίο διάστημα στο κέντρο της Χαλκίδας όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου.

Λίγο πριν τις 09.00 το πρωί της Παρασκευής 14-10, ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο έπεσε σε ακάλυπτο φρεάτιο επί των οδών Χαινά και Σαμαρτζή.

Ο οδηγός θέλησε να στρίψει στον εν λόγω δρόμο, όταν κατέληξε το αυτοκίνητο στο φρεάτιο, όπου τα συνεργεία που έχουν αναλάβει τις εργασίες δεν προχώρησαν στα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Φυσικά αυτό δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, καθημερινά πολίτες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα σε αρκετά σημεία που γίνονται οι εργασίες ενώ αναρωτιούνται τι κάνει ο Δήμος Χαλκιδέων για αυτό.

Πρόσφατα το Μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκίδας απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής του Δήμου Χαλκιδέων και της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) να σταματήσει το έργο στην πόλη, αποδεικνύοντας ότι η ΔΕΔΑ τηρεί τις προβλεπόμενες, από τη νομοθεσία, προϋποθέσεις για την ασφαλή εκτέλεση του έργου.

Κατόπιν αυτής της δικαστικής απόφασης, η ΔΕΔΑ με σχετική ανακοίνωσή της «ενημερώνει τους πολίτες ότι τα έργα φυσικού αερίου στη Χαλκίδα συνεχίζονται απρόσκοπτα και με ταχείς ρυθμούς».