,

Χαλκίδα: Δημοσιογράφος και πρώην ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων βρέθηκε να έχει στην κατοχή του κλεμμένο αυτοκίνητο

24 Μαΐου 2020, 12:23 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Σύμφωνα με το zougla.gr γνωστός δημοσιογράφος, με τη σύζυγο του επίσης δημοσιογράφο σε τηλεοπτικό κανάλι είναι πρωταγωνιστής σε μία Περίεργη υπόθεση όπου βρέθηκε στην κατοχή του ένα τζιπ Land Rover 2500cc με το οποίο το Σάββατο 2 Μαϊου σταματήθηκε για να έλεγχο από την αστυνομία.

Βαρουφάκης: “Όταν ήμουν υπουργός οικονομικών με πήρε τηλέφωνο ο Τούρκος υπουργός οικονομικών”…Ακούστε τι του είπε [ΒΙΝΤΕΟ]

Στον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εδώ και 10 χρόνια το αυτοκίνητο, είναι κλεμμένο, ενώ η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος αντιστοιχεί σε άλλο όχημα, ίδιας μάρκας, αλλά μικρότερου κυβισμού.

Συγκεκριμένα, ενώ ο δημοσιογράφος κατέχει ένα πετρελαιοκίνητο τζιπ 2.500cc, μάρκας Land Rover, η άδεια κυκλοφορίας αναγράφει ότι πρόκειται για ένα συμβατικό βενζινοκίνητο αυτοκίνητο, 1.500 cc.

Ο δημοσιογράφος προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και ισχυρίστηκε ότι αγόρασε το τζιπ από δημοπρασία του ΟΔΔΥ.

Στο τμήμα την ίδια ώρα προσήλθε και ο πραγματικός ιδιοκτήτης του τζιπ γεμάτος χαρά, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι επιτέλους εντόπισε το αυτοκίνητο, που του είχαν κλέψει πριν από 10 χρόνια από μία μάντρα αυτοκινήτων στη Χαλκίδα.

Ενημερώνεται για την υπόθεση και, για άγνωστους λόγους, επιλέγει να επιφυλαχθεί και να μην καταθέσει μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου για κατοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Έτσι ο δημοσιογράφος αφήνεται ελεύθερος.

Στο ερώτημα εάν και κατά πόσο είχε στο παρελθόν μάντρα αυτοκινήτων στη Χαλκίδα, ο δημοσιογράφος απάντησε πως πράγματι διατηρούσε κατάστημα αυτοκινήτων στην Εύβοια.

Η Ελληνική Αστυνομία κάνει σχετικό έλεγχο αν όντως το Land Rover δημοπρατήθηκε από τον ΟΔΔΥ και μεταβιβάστηκε στον δημοσιογράφο νομίμως.

H Εύβοια πρωταγωνίστρια του Hollywood – Νέα παραγωγή αστέρων μέσα στον Ιούλιο

Επίσης η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για το αν όντως οι πινακίδες που αντιστοιχούν σε αυτοκίνητο μάρκας Rover παλαιάς κοπής με καύσιμο βενζίνη και σε μπορντό χρώμα έχουν εκούσια τοποθετηθεί από τον δημοσιογράφο πάνω στο Land Rover.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.