Χαλκίδα – Δολοφονία 63χρονης: «Μετά τη δολοφονία ο 37χρονος πήγε στο σπίτι και παρηγορούσε την κόρη»

4 Ιουνίου 2024, 9:18 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Χαλκίδα - Δολοφονία 63χρονης

Οι αρχές είχαν φτάσει πολύ κοντά στην αποκάλυψη του δράστη της δολοφονίας της 63χρονης συζύγου του αείμνηστου συνταξιούχου αστυνομικού Θοδωρή Δασκαλόπουλου στην έξω Παναγίτσα Χαλκίδας και το απόγευμα της Δευτέρας μετά την προσαγωγή του στην αστυνομική διεύθυνση Εύβοιας ομολόγησε την πράξη του. (Δείτε εδώ)

Ο 37χρονος όπως δήλωσε στους αστυνομικούς γνώριζε ότι την συγκεκριμένη ημέρα η γυναίκα που βοηθούσε την ηλικιωμένης είχε άδεια και θα έλειπε από το σπίτι, κάτι που του είχε πει η κόρη του θύματος και φίλη του. (Διαβάστε εδώ)

«Όλα αυτά τα χρόνια ζητούσα χρήματα από την … (σ.σ. η κόρη του θύματος). Μου έδινε 250 ευρώ περίπου κάθε εβδομάδα. Μου είπε κάποια στιγμή ότι υπήρχαν χρήματα στο σπίτι και πήγα εκεί με σκοπό να τα πάρω. Δεν ήθελα να σκοτώσω την μητέρα της. Εμφανίστηκε ξαφνικά η μητέρα της που είχε κινητικά προβλήματα, μπροστά μου, με ένα “Π”. Με αναγνώρισε και τρόμαξα. Θόλωσα, πήρα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την μαχαίρωσα πέντε φορές. Αμέσως μετά, πήρα τα χρήματα που ήξερα ότι έκρυβε μέσα σε ένα γυάλινο βάζο στην ντουλάπα και πήγα κατευθείαν να τα παίξω σε φρουτάκια»

Χαλκίδα – Δολοφονία 63χρονης: «Μετά τη δολοφονία ο 37χρονος πήγε στο σπίτι και παρηγορούσε την κόρη»

Μάλιστα είχε πάει και στην κηδεία της για να συλλυπηθεί την οικογένειά της.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.