Είδηση για: #, #, #

Χαλκίδα: Εορταστική έκπληξη επιφύλασσαν οι φίλοι του Γιάννη Δαμιανού στην Υψηλή γέφυρα [ΦΩΤΟ]

17 Ιανουαρίου 2022, 11:14 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Μια εορταστική έκπληξη επιφύλασσαν οι φίλοι του Γιάννη Δαμιανού την Κυριακή 16/01 στη Χαλκίδα με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Το μεσημέρι της Κυριακής, αρκετοί φίλοι του Γιάννη Δαμιανού, συγκεντρώθηκαν στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, για μια έκπληξη στο “θηρίο”, ή οποία ήταν προγραμματισμένη  ανήμερα της εορτής του αλλά λόγω κακοκαιρίας την ανέβαλαν

Ο Γιάννης γεγενημένος και γεμάτος χαρά παίρνει περισσότερη δύναμη βλέποντας, τους φίλους του να είναι δίπλα του και να τον στηρίζουν.

Υπενθυμίζουμε ότι  ο 26χρονος Γιάννης την Τετάρτη 06/01/21 στην Αμάρυνθο Ευβοίας πήρε την απόφαση  να τιμήσει μαζί με άλλα άτομα τα Θεοφάνια με το να πέσουν στην θάλασσα και να πιάσουν τον τίμιο σταυρό.

Η κατάληξη ήταν μοιραία για τον 26χρονο  ο οποίος πέφτοντας στην θάλασσα χτύπησε άσχημα αφού παραπάτησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και να μείνει ακινητοποιημένος μέσα στο νερό. Μια κακή στιγμή κατά την διάρκεια της βουτιάς του Γιάννη στην θάλασσα στάθηκε αρκετή ώστε να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και να καθηλωθεί στο αναπηρικό αμαξίδιο με τετραπληγία.

γιαννησ3 ΓΙΑΝΝΗΣ2

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.