Χαλκίδα Ευβοίας: Εξιτήριο πήρε ο διευθυντής του 5ου Γυμνασίου – Αρνητικός στο τεστ κορονοϊού

5 Νοεμβρίου 2020, 7:34 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Χαλκίδα Νέα Γυμνασιάρχης Κορονοϊός

Εξιτήριο πήρε ο διευθυντής του 5ου Γυμνασίου Γιάννης Κατσάνος καθώς εξασθένηση η πνευμονία και στον νέο τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκε βγήκε Αρνητικός σύμφωνα με ανάρτηση που έκανα το απόγευμα της Πέμπτης.

Ψαχνά Ευβοίας: Αρνητικά όλα τα τεστ covid 19 των μαθητών του Γενικού Λυκείου – Τι ανακοίνωσε ο Δήμος

Το κείμενο της ανάρτησης…

Έξοδος από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Αρνητικός στο τεστ κορονοϊού. Θεραπευμένος από ελαφρά πνευμονία. Εξαιρετική εικόνα εργαστηριακών εξετάσεων. Αισθάνομαι πολύ καλά.
Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Χαλκίδας για την αφοσίωση τους στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο τους και τους εύχομαι καλή δύναμη.

Να έχετε εμπιστοσύνη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και να ακολουθείτε με ευλάβεια τις συμβουλές αυτών που γνωρίζουν καλύτερα από εμάς το μέγεθος και την αντιμετώπιση της πανδημίας
Η ατομική ευθύνη, η συλλογική προσπάθεια και η επιστημονική γνώση θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.