Χαλκίδα: Ηληκιωμένη παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα κάνοντας αναστροφή στην Χαϊνά

Χαϊνά Αναστροφή

Παραλίγο να προκληθεί τροχαίο ατύχημα σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Χαλκίδας στην Εύβοια, όταν μια ασυνείδητη ηλικιωμένη γυναίκα αποφάσισε να κάνει αναστροφή παράνομα στον δρόμο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Μαρτίου, όταν την ώρα που υπήρχε αυξημένη κυκλοφορία οχημάτων επί της οδού Χαϊνά, η οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που ήταν παρκαρισμένο στην λωρίδα προς το γήπεδο της Χαλκίδας, κάνει αναστροφή επί τόπου στον δρόμου.

Ο οδηγός που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο αντίθετο ρεύμα, σταμάτησε απότομα ενώ εκείνη απτόητη συνέχιζε ενώ κάλιστα θα μπορούσε να προκληθεί τροχαίο ατύχημα. Μάλιστα την ίδια ώρα δίκυκλη μοτοσυκλέτα περνούσε από το σημείο σταματώντας απότομα.

Περιπολικό Χαϊνά παρολίγο τροχαίο Χαλκίδα

Το οξύμωρο είναι ότι την ώρα που συνέβη το περιστατικό, περιπολικό της αστυνομίας περνούσε από το σημείο. Οι αστυνομικοί δεν έδωσαν καμία σημασία στο γεγονός και συνέχισαν κανονικά την πορεία τους.

Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, δήλωσαν στο eviathema.gr: “Θα μπορούσε να είχε συμβεί σοβαρό ατύχημα…Εκείνη την ώρα περνούσαν αρκετοί πεζοί αλλά και αυτοκίνητα ενώ η οδηγός απτόητη συνέχισε την αντικανονική αναστροφή στην μέση του δρόμου…Από θαύμα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Τροχαίο ατύχημα στην Χαλκίδα με τραυματισμό: ΙΧ καρφώθηκε στα φανάρια της Ληλαντίων [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Θλίψη στην Χαλκίδα: Έφυγε από την ζωή ο 50χρονος Γιώργος Σωτηρίου

Θρήνος στη Φθιώτιδα – Ταυτοποιήθηκε η σορός του Γιάννη Τζοβάρα που ήταν στο μοιραίο τρένο…

Βόρεια Εύβοια: Διάρρηξη και κλοπή στο περιφερειακό ιατρείο στα Λουτρά Αιδηψού – Οι δράστες πήραν καρδιογράφο, λάπτοπ και κουτιά με χάπια [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Εύβοια: Έσπασε το αυτοκίνητο σε λακκούβα σε δρόμο της Χαλκίδας και έκανε μήνυση στο Δήμο