Δημήτρης Διαμαντόπουλος

Χαλκίδα: Ο Δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος έξω από το σπίτι του μιλά στο eviathema.gr “Το θύμα είχε έρθει να ζητήσει την βοήθεια μου…Τον παρακολουθούσε και τον εκτέλεσε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του” – Ηχητικό

Picture of Newsroom

Newsroom

Η ηλεκτρονική εφημερίδα eviathema.gr δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2019 από τον Δημοσιογράφο Σωτήρη Μπαρσάκη.
Θανάσης Τάρτης Δολοφονία στη Χαλκίδα - 43χρονος

Συγκλονισμένη είναι η Χαλκίδα, από το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα, με θύμα έναν 43χρονο ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος έξω από το σπίτι του κοντά στο 4ο Γυμνάσιο τη Χαλκίδας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Τάρτης, μιλά στο eviathema.gr για το περιστατικό. Χαλκίδα: Ο Δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος έξω από το σπίτι του μιλά στο eviathema.gr

“Στις 07.30 η ώρα περίπου η ύποπτη περίμενε έξω από το σπίτι του και όταν πλησίασε στο αυτοκίνητό του πήγε από πίσω του και του κάρφωσε το μαχαίρι στην πλάτη προκαλώντας του πολλαπλά τραύματα, ένα έκ των οποίων δεν ξέρουμε πιο θα μας που οι ιατροδικαστές, ήταν το θανατηφόρο.”

“Από το 2021, αυτή η κυρία παρενοχλούσε το θύμα συστηματικά, μάλιστα είχε έρθει στο γραφείο μου, για να ζητήσει την βοήθεια μου και του συνέστησα να απευθυνθεί στον σύζυγό της…”

Ενω πρόσθεσε: “Αυτό που ξέρουμε και μπορούμε να πούμε με μεγάλη βεβαιότητα πάντως είναι ότι σχεδίασε και εκτέλεσε άψογα το σχέδιο της δολοφονίας της και αυτό δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη οξυδέρκεια. Δηλαδή για να γνωρίζει το ωράριο του θύματος πάει να πει ότι τον είχε ξαναπαρακολουθήσει”

Ακούστε ολόκληρη τη δήλωση που παραχώρησε ο Θανάσης Τάρτης στο eviathema.gr:

Συντετριμμένη η σύζυγος του θύματος που έγινε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας

Αυτό θα μου επιτρέψετε να το πω, είναι μια δήλωση της συζύγου του θύματος, πραγματικά είναι συντετριμμένη. Αυτό που μου ζήτησε να μεταφέρω σε όλους τους δημοσιογράφους, είναι ότι είναι πραγματικά συντετριμμένη, ήξερε ότι αυτή η γυναίκα παρακολουθούσε τον άντρα της. Δεν περίμενε ποτέ να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Χαλκίδα: Τα τελευταία λεπτά του 43χρονου λίγο πριν την άγρια δολοφονία

Είναι μόλις λίγα λεπτά πριν τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 43χρονος βγαίνει από την πολυκατοικία όπου διαμένει. Λίγα λεπτά αργότερα, δέχεται επίθεση με μαχαίρι από την 39χρονη μπροστά από το όχημά του.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά πριν την δολοφονία του 43χρονου:

Δημήτρης Διαμαντόπουλος
Back to Top