Χαλκίδα: Ο κήπος του Αλέξανδρου πλημύρισε από ευχές – Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι φετινές συμμετοχές στην φιλανθρωπική εκδήλωση [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ1

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι φετινές συμμετοχές στην φιλανθρωπική εκδήλωση για την ενίσχυση του Συλλόγου “Θα ξαναβγεί ο ήλιος. Αλέξανδρος” που πραγματοποιήθηκε το διήμερο Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Ιουνίου.

Πάνω από 1000 παρευρισκόμενοι βρέθηκαν  στην αίθουσα Αριστοτέλης στο Δημαρχείο Χαλκίδας, και στήριξαν την εκδήλωση για παιδιά με νεοπλασματικές ή άλλες σοβαρές για την υγεία τους ασθένειες που διοργάνωσε ο σύλλογος.

Ο κάθε ένας προσφέροντας το ποσό που ήθελε προμηθεύτηκε έναν ηλίανθο και ένα καρτελάκι στο οποίο έγραψαν την ευχή τους και έπειτα το τοποθετούσαν στο γκαζόν έξω από την αίθουσα δημιουργώντας έτσι έναν κήπο ευχών.

Η μητέρα του Αλέξανδρου Δαρδώνη και υπεύθυνη του συλλόγου “Θα ξαναβγεί ο ήλιος. Αλέξανδρος” Ματίνα Κυριάκου μίλησε στο eviathema.gr, για την εξαιρετική αυτή εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Μεταξύ άλλων δίπλα σε όλη αυτή την προσπάθεια ήταν ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων Μεσσαπίων Παναγιώτης Αλεξίου και ο αστυνομικός Αναστάσιος Γκαβέλας, οι οποίοι έδωσαν το παρών δείχνοντας το κοινωνικό πρόσωπο που υπάρχει στην Ελληνική Αστυνομία.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ17

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ14

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ1

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ11

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ4

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ12

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ3

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ15

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ2

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ16

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ5

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ13