Χαλκίδα – Πατέρας 37χρονου: «Μου είπε ότι δεν ήξερε τίποτα για τα χρήματα – Τον είδα να παίζει τζόγο»

4 Ιουνίου 2024, 4:51 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Χαλκίδα - Πατέρας 37χρονου - Δολοφονία

Ομολόγησε 37χρονος για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα, είναι παιδικός φίλος της κόρης της ενώ ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή συνοδεία των δυο δικηγόρων του. Ο πατέρας και ο παππούς του σοκαρισμένοι μιλούν στο «Tlive».

Ο δικηγόρος του κ Βαλιάνος μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε πως ο πελάτης του είπε να ζητήσει συγνώμη από την οικογένεια του,από την οικογένεια του θύματος και από την κόρη της δολοφονηθείσας για το ατυχές γεγονός (!!!!) όπως ακριβώς χαρακτήρισε το έγκλημα του!

Επί ένα μήνα παρηγορούσε τη φίλη του ενώ είχε σκοτώσει τη μητέρα της

Την σκότωσε και πήγε να παίξει τα λεφτά που έκλεψε στον τζόγο – Τα στοιχεία που «έδεσαν» τον δολοφόνο της 63χρονης στη Χαλκίδα

Η κυνική ομολογία του δολοφόνου στους Αστυνομικούς

Ο 37χρονος όπως δήλωσε στους αστυνομικούς γνώριζε ότι την συγκεκριμένη ημέρα η γυναίκα που βοηθούσε την ηλικιωμένης είχε άδεια και θα έλειπε από το σπίτι, κάτι που του είχε πει η κόρη του θύματος και φίλη του.

«Όλα αυτά τα χρόνια ζητούσα χρήματα από την … (σ.σ. η κόρη του θύματος). Μου έδινε 250 ευρώ περίπου κάθε εβδομάδα. Μου είπε κάποια στιγμή ότι υπήρχαν χρήματα στο σπίτι και πήγα εκεί με σκοπό να τα πάρω. Δεν ήθελα να σκοτώσω την μητέρα της. Εμφανίστηκε ξαφνικά η μητέρα της που είχε κινητικά προβλήματα, μπροστά μου, με ένα “Π”. Με αναγνώρισε και τρόμαξα. Θόλωσα, πήρα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την μαχαίρωσα πέντε φορές. Αμέσως μετά, πήρα τα χρήματα που ήξερα ότι έκρυβε μέσα σε ένα γυάλινο βάζο στην ντουλάπα και πήγα κατευθείαν να τα παίξω σε φρουτάκια»

Χαλκίδα: Αυτός είναι ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 63χρονης – Η σοκαριστική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα που είχε κάνει πριν 3 χρόνια

Χαλκίδα – Δικηγ. κόρης θύματος: «Χρωστάνε μια συγγνώμη στην εντολέα μου, τη διαπόμπευσαν»

Ο Δικηγόρος της κόρης του θύματος και φίλης του 37χρονου δολοφόνου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι “Χρωστάνε μια συγγνώμη στην εντολέα μου, την οποία διαπόμπευσαν”.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.