Χαλκίδα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 37χρονος που δολοφόνησε την 63χρονη

7 Ιουνίου 2024, 2:14 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Χαλκίδα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 37χρονος που δολοφόνησε την 63χρονη

Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα (06/06), λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί, ο 37χρονος άνδρας που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 63χρονη μητέρα της καλύτερής του φίλης στην Χαλκίδα, για να πάρει 7.000 ευρώ και έπειτα να τα παίξει στα φρουτάκια, κάτι στο οποίο είχε εθιστεί όπως δήλωσε.

Με υπόμνημα απολογήθηκε ο δολοφόνος της 63χρονης. Περίπου μια ώρα κάθισε μέσα και με ομόφωνη απόφαση προφυλακίστηκε. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του δολοφόνου, υπάρχει πρόθεση η οικογένεια του 37χρονου να επιστρέψει τα χρήματα ενώ ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του είχε δηλώσει ότι ζητά συγνώμη, χαρακτηρίζοντας την δολοφονία ως ατυχές γεγονός (Δείτε εδώ)

Κύκλωμα επίορκων εφοριακών στη Χαλκίδα: Ανοίγουν τα στόματα

Χαλκίδα – Δολοφονία 63χρονης: «Μετά τη δολοφονία ο 37χρονος πήγε στο σπίτι και παρηγορούσε την κόρη»

Ο 37χρονος όπως δήλωσε στους αστυνομικούς γνώριζε ότι την συγκεκριμένη ημέρα η γυναίκα που βοηθούσε την ηλικιωμένης είχε άδεια και θα έλειπε από το σπίτι, κάτι που του είχε πει η κόρη του θύματος και φίλη του. (Διαβάστε εδώ)

Μάλιστα μετά τη δολοφονία πήγε στο σπίτι και παρηγορούσε την κόρη του θύματος και φίλη του καθώς επίσης είχε πάει και στην κηδεία της για να συλλυπηθεί την οικογένειά της.

Μεταξύ άλλων είχε καταθέσει στους αστυνομικούς: «Όλα αυτά τα χρόνια ζητούσα χρήματα από την … (σ.σ. η κόρη του θύματος). Μου έδινε 250 ευρώ περίπου κάθε εβδομάδα. Μου είπε κάποια στιγμή ότι υπήρχαν χρήματα στο σπίτι και πήγα εκεί με σκοπό να τα πάρω. Δεν ήθελα να σκοτώσω την μητέρα της. Εμφανίστηκε ξαφνικά η μητέρα της που είχε κινητικά προβλήματα, μπροστά μου, με ένα “Π”. Με αναγνώρισε και τρόμαξα. Θόλωσα, πήρα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και την μαχαίρωσα πέντε φορές. Αμέσως μετά, πήρα τα χρήματα που ήξερα ότι έκρυβε μέσα σε ένα γυάλινο βάζο στην ντουλάπα και πήγα κατευθείαν να τα παίξω σε φρουτάκια»

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.