Χαλκίδα: Προφυλακίστηκε η 39χρονη – «Πήγε στον 43χρονο για να τον υποχρεώσει να πει στον σύζυγό της τι είδους σχέση υπήρχε ανάμεσά τους»

Προφυλακίστηκε η 38χρονη

Προφυλακίστηκε κρίθηκε η 39χρονη που σκότωσε τον 42χρονο στη Χαλκίδα.

Η 39χρονη δήλωσε μετανιωμένη για την πράξη της και ζητά συγνώμη από την οικογένεια του θύματος. Φέρεται να είπε στον ανακριτή πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα, ενώ ισχυρίστηκε πως ακόμα και την ώρα που ξεκίνησε από το χωριό της για να πάει στη Χαλκίδα, δεν είχε τέτοιο σκοπό.Χαλκίδα: Προφυλακίστηκε η 39χρονη – «Πήγε στον 43χρονο για να τον υποχρεώσει να πει στον σύζυγό της τι είδους σχέση υπήρχε ανάμεσά τους»

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Στον ανακριτή έφτασε για να απολογηθεί η δολοφόνος του 43χρονου [βίντεο]

Οι δικηγόροι της 39χρονης γυναίκας ζήτησαν να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, προηγούμενη πραγματογνωμοσύνη έδειξε ότι πιθανώς η δράστιδα έπασχε από κατάθλιψη. Ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της μητέρας των δύο παιδιών που σκότωσε τον άτυχο 43χρονο, Δημήτρης Ανδρέου μόλις τελείωσε η απολογία της ανέφερε:  

«Έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και ζητάει συγγνώμη από τους οικείους του εκλιπόντα. Εμείς έχουμε την πεποίθηση ως συνήγοροι ότι πραγματικά δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα αυτό και βεβαίως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον εκλιπόντα. Η κατηγορούμενη ακόμη και την ώρα που ξεκίνησε από το χωριό της για να έρθει να τον συναντήσει στη Χαλκίδα. Δεν είχε τέτοιο σκοπό. Ακούγονται διάφορα σε βάρος της, τα οποία δεν είναι αληθή. Για παράδειγμα ακούγεται ότι παρενοχλούσε τον εκλιπόντα, με διάφορα μηνύματα και απειλές. Αυτά δεν είναι αληθή και δεν υπάρχει κανένα απολύτως στοιχείο, το οποίο να είναι ενσωματωμένο στη δικογραφία και το οποίο να αποδεικνύει την αλήθεια αυτών των ισχυρισμών».