Χαλκίδα: Συνεχίστηκαν οι εντάσεις για τους Νυχτερινούς αγώνες του ΔΟΑΠΠΕΧ στην νέα συνεδρίαση ΔΣ – Εν τέλη όλοι συμφώνησαν να γίνουν

ΔΟΑΠΠΕΧ4

Ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Χαλκιδέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας, η ΕΟΣΛΜΑΥ, σε συνεργασία με τους συλλόγους κλασικού αθλητισμού στον Δήμο Χαλκιδέων, συνδιοργανώνουν το Σάββατο 14 Μαϊού, τους νυκτερινούς αγώνες δρόμου Evripos Night Run 2022 στην Χαλκίδα.

Μια εξαιρετική διοργάνωση, η οποία θα προσελκύσει αρκετό κόσμο από όλη την Ελλάδα και ως αποτέλεσμα να επισκεφθούν την πόλη και φυσικά τα καταστήματα. Για την συμμετοχή στους αγώνες, η διοργάνωση καθόρισε ένα αντίτιμο ύψους 4 ευρώ ενώ το ποσό που θα μαζευτεί θα μοιραστεί σε Αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής για την ενίσχυσή τους.

Το απόγευμα της Πέμπτης 03/03 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΟΑΠΠΕΧ στο Δημοτικό κατάστημα στην Χαλκίδα. Η συνεδρίαση είχε αρκετές εντάσεις, αν και πλειοψηφικά το θέμα των νυκτερινών αγώνων εγκρίθηκε.

Η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Ελένη Αϊδίνη ήταν ξεκάθαρη στο σκεπτικό της πραγματοποίησης ενός τέτοιου αγώνα, όταν ο Τάσος Καλαθέρης έθεσε το ζήτημα να μην γίνει καθόλου αγώνας και απλά να δοθεί ένα ποσό σε κάθε σύλλογο του Δήμου: ” Ένα τέτοιο event γίνεται για να ζωντανέψουμε την πόλη, δεν σημαίνει ότι δίνουμε χρήματα και σταματάνε όλα. Αν δεν κάνουμε τέτοια event, υπάρχει περίπτωση να έρθει στην πόλη μας κάποιος από την Αλεξανδρούπολη ή την Αθήνα; Αν είναι έτσι, να μην κάνουμε τίποτα και να έχουμε μια νεκρή πόλη. ”

Ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Καλαθέρης προσπερνώντας τα επιχειρήματα της Προέδρου, συνέχισε να βρίσκει “ατοπήματα”, όπως το ότι η διοργάνωση επέλεξε να φτιάξει μπλουζάκια. Ήταν αρνητικός ενώ πρότεινε να μην φτιαχτούν καθόλου μπλουζάκια. Επίσης πρότεινε να μην φτιαχτεί ιστοσελίδα αποκλειστικά για την διοργάνωση, θεωρώντας την περιττή και ότι πληροφορίες υπάρχουν για την διοργάνωση να προστεθούν στην ιστοσελίδα του ΔΟΑΠΠΕΧ.

Στους ίδιους τόνους με τον πρώτο, ακολούθησε και ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης Πάνος Καραμούζης, ο οποίος στάθηκε στο κόστος κατασκευής για τα μπλουζάκια, προτείνοντας να μην γίνουν καθόλου, επίσης εστίασε στο όνομα της διοργάνωσης. Στη συνέχεια ακόμα μια ένταση προκλήθηκε, όταν ο κ. Καραμούζης απευθυνόμενος στον Αντιπρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Παναγιώτη Νικολάου, λέγοντας ότι δεν μπορεί να δεχθεί υποδείξεις από κάποιον ο οποίος διορίσθηκε σε αυτήν την θέση ενώ εκείνος αντιπροσωπεύει κάποιον κόσμος ο οποίος τον έχει ψηφίσει.

Πρόταση έκανε ο σύμβουλος κ. Σωκράτης Σκλιάς, οι διαδρομές να επεκταθούν και σε κάποιον άλλο ιστό της πόλης εκτός από το “συνηθισμένο” κέντρο, κάτι που συμφώνησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Εν τέλη, οι νυχτερινοί αγώνες εγκρίθηκαν πλειοψηφικά παρά τις περιττές εντάσεις, που απ’ ότι φάνηκε έγιναν μόνο για να γίνουν και να υποβαθμίσουν για άλλη μια φορά το έργο του ΔΟΑΠΠΕΧ.

ΔΟΑΠΠΕΧ10 ΔΟΑΠΠΕΧ8 ΔΟΑΠΠΕΧ7 ΔΟΑΠΠΕΧ6 ΔΟΑΠΠΕΧ5 ΔΟΑΠΠΕΧ4 ΔΟΑΠΠΕΧ3 ΔΟΑΠΠΕΧ2 ΔΟΑΠΠΕΧ1

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!