Χαλκίδα: Συνελήφθη ανήλικος για ένοπλη ληστεία σε κατάστημα – Ταυτοποιήθηκαν δύο συνεργοί του

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ακόμη ατόμων, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων

Χαλκίδα: Συνελήφθη ανήλικος για ένοπλη ληστεία σε κατάστημα

Εύβοια: Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση ληστείας σε βάρος υπαλλήλου καταστήματος εστίασης, η οποία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 20/02, στην περιοχή της Χαλκίδας.  Χαλκίδα: Συνελήφθη ανήλικος για ένοπλη ληστεία από κατάστημα – Ταυτοποιήθηκαν δύο συνεργοί του  

Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων και μεθοδικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ανήλικο άτομο, το οποίο κατηγορείται για ληστεία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και κλοπή τροχοφόρου. 

Ειδικότερα, το ανωτέρω άτομο εισήλθε στο κατάστημα και απειλώντας με μαχαίρι την υπάλληλο αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, ενώ στην προσπάθειά του να το διατηρήσει της άσκησε σωματική βία και έπειτα τράπηκε σε φυγή.  

Διαρκούσης της προανάκρισης πρόκυψε ότι, νωρίτερα ο δράστης είχε αφαιρέσει σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα από περιοχή της Χαλκίδας, την οποία χρησιμοποίησε ως μέσο μετάβασης και διαφυγής για τη διάπραξη της ληστείας.  

Επιπλέον ταυτοποιήθηκαν δύο (2) ακόμη άτομα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων. 

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, ως μέσο τέλεσης της ληστείας.  

Το άτομο που συνελήφθη θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας.