Χαλκίδα: Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται τρεις ακόμη δράστες στην επίθεση με σφυρί έξω από σχολή kick boxing

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΦΥΡΙ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA

Στο πλαίσιο προανακριτικών ενεργειών, από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr ταυτοποιήθηκαν τα τρία επιπλέον άτομα, τα οποία εμπλέκονται σε υπόθεση επίθεσης σε βάρος ημεδαπού, το βράδυ της Τρίτης 01/02 στη Χαλκίδα.

Υπενθιμίζουμε ότι θύμα της επίθεσης ήταν ένας πατέρας, ο οποίος περίμενε το παιδί του έξω από σχολή Kick Boxing στην Χαλκίδα. Τον άνδρα πλησίασαν δύο άνδρες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, με κουκούλες τύπου full face, και ένας εξ αυτών τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι , προκαλώντας ταυτόχρονα φθορές στο όχημά του, ενώ έτερος δράστης προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον ακινητοποιήσει.

Ακολούθως, οι δράστες αποχώρησαν από το σημείο μαζί με ακόμη δύο ακόμα συνεργούς τους, όπου επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που τους ανέμενε ένα ακόμα άτομο και τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον έναν από τους δράστες χθες το βράδυ στη Χαλκίδα.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να ταυτοποιηθούν και οι τρεις άγνωστοι δράστες – συνεργοί τους.

Ο παθών διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου του παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα και αποχώρησε.

Το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας ταυτοποίησε τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 34άρων, 29 και 26 εκ των οποίων ο ένας είναι ο ιδιοκτήτης του οχήματος, με το οποίο διέφυγαν από το σημείο της επίθεσης.

Οι ανωτέρω είναι συγκατηγορούμενοι, μαζί με τους δύο ακόμα συνεργούς τους, σε βάρος των οποίων έχει σχηματισθεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση νομοθεσίας περί αθλητικής βίας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνεται είδηση!