Χαλκίδα: Του έβαλε πρόστιμο η Πυροσβεστική γιατί δεν είχε πάρει μέτρα για να κάψει ξερά χόρτα

10 Απριλίου 2024, 7:49 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Πυροσβεστική πρόστιμο

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χαλκίδας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης ξηρών χόρτων στη θέση Αγριλίτσα της Τ.Κ. Αφρατίου, του δήμου Χαλκιδέων Ευβοίας.

Επίσης σύμφωνα με την Πυροσβεστική:

  • Συνελήφθη σήμερα, 10 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λαμίας, ημεδαπή, ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτικοδασική έκταση στην Τ.Κ. Πετρίου, του δήμου Νεμέας Κορινθίας. Στην ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες 09 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν Ρεθύμνου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών στην περιοχή Λιμνί της Τ.Κ Σαχτουρίων του δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου Κρήτης.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες 09 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν Κεφαλληνίας,  σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών στην περιοχή «Δεξά» του δήμου Ιθάκης.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα 10 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λάρισας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης ξηρών χόρτων σε δασική έκταση στην περιοχή Έλαφος του δήμου Αγιάς Λαρίσης.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα 10 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σερρών, σε αλλοδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών στην περιοχή «Κοιλάδα Αγίου Γεωργίου» του δήμου Σερρών.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.