Χαλκίδα: Τροχαίο ατύχημα με σφοδρή σύγκρουση στα φανάρια της Λαμψάκου – Τραυματίστηκε γυναίκα οδηγός [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

τροχαιο λαμψακος

Σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων σημειώθηκε στις 7 το απόγευμα στα φανάρια της Λαμψάκου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια γυναίκα οδηγός και να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφουζιο.

Λόγω της ημέρας και της ώρας η κίνηση των οχημάτων ήταν έντονη και εξαιτίας της δυνατής βροχής ακόμα δυσκολότερη.. Η γυναίκα οδηγός βρισκόταν στα φανάρια με κατεύθυνση από Χαλκίδα προς Βασιλικό.. Από το αντίθετο ρεύμα (Βασιλικό προς Χαλκίδα ) ερχόταν αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο φρενάρισε επειδή το μπροστινό αυτοκίνητο έκοψε ταχύτητα …

Από την ολισθηρότητα που είχε ο δρόμος λόγω της έντονης βροχής το αγροτικό άρχισε να σπινιάρει στο δρόμο και να κάνει ζικ ζακ… Ακολούθησαν σκηνές από ταινία. Δυο αυτοκίνητα που ερχόντουσαν από το αντίθετο ρεύμα κατάφεραν να αποφύγουν την σύγκρουση.. Όμως το ημιφορτηγό πήγε και έπεσε με το πίσω μέρος της καρότσας του, στη δεξιά πόρτα του Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα ..

Στο σημείο έφθασε αμέσως ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο και η τροχαία Χαλκίδας η οποία διενεργεί προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα.