Χαλκίδα: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του 43χρονου ξυλουργού – Αύριο η απολογία της 39χρονης

Τα πρώτα λόγια της 39χρονης για τη δολοφονία στη Χαλκίδα «Λυτρώθηκα, υπέφερα για τρία χρόνια»

Το πρωί της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 43χρονου που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα από τη 39χρονη με το κλίμα να είναι πολύ βαρύ. Η 39χρονη γυναίκα επιτέθηκε στον 43χρονο, λίγα λεπτά αφού βγήκε από την πολυκατοικία και τον μαχαίρωσε πολλαπλές φορές με αποτέλεσμα εκείνος να καταλήξει. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του η οποία μάλιστα ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Λουκίσσια, για να πει το τελευταίο αντίο στον 43χρονο.

Αύριο Τετάρτη απολογείται η 39χρονη στον Ανακριτή

Η 39χρονη έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τετάρτη 24/1, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ενώ συνεχίζει να κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Χαλκίδας.

Προς το παρόν, η 39χρονη δεν έχει ξεκαθαρίσει τα κίνητρα της δολοφονίας και έχει δηλώσει πως θα τα πει όλα στον ανακριτή. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, φέρεται πως είπε στους γονείς της ότι λυτρώθηκε. Γίνεται λόγος για ένα περιστατικό μεταξύ της 39χρονης και του 43χρονου, που δεν μπόρεσε πότε  να ξεπεράσει η γυναίκα, ωστόσο εκείνη διέψευσε τους ισχυρισμούς περί βιασμού.

«Οι γονείς μου παρανόησαν τα όσα τους είπα. Ποτέ δεν τους μίλησα για “βιασμό”. Τους είπα απλά για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από 15 χρόνια, χωρίς να τους πω λεπτομέρειες και οι γονείς μου κατάλαβαν εσφαλμένα για βιασμό.

Μόλις έμαθα τι είπαν δημόσια, ζήτησα να τους δω κατ’ ιδίαν. Ήρθαν εδώ που κρατούμαι και τους εξήγησα, ότι ήταν κάτι που συνέβη πριν χρόνια, το οποίο ήταν τόσο σοβαρό που δεν το ξεπέρασα ποτέ. Τα υπόλοιπα θα τα πω μόνο στον ανακριτή».