Χριστούγεννα «μύρισαν» στην Χαλκίδα

Χαλκίδα, Χριστουγεννα

Μετά το στόλισμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων στην Πλατεία Αγοράς και στην Αβάντων, στο ύψος του Εμπορικού Κέντρου, ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας, συνεχίζει το εορταστικό του πρόγραμμα γεμάτο ψυχαγωγικές δράσεις, παιχνίδια και πλημμυρίζει τις γειτονιές της πόλης με κεράσματα, μελωδίες και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 από τις 14:00 το μεσημέρι, θα βρίσκεται στη πλατεία της Αγίας Βαρβάρας ο γνωστός chef Ιάκωβος Απέργης και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ να μας ταξιδέψουν σε ένα γαστρονομικό ταξίδι γεύσεων με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Παράλληλα, την ίδια μέρα και ώρα στη Πλατεία Αγοράς γλυκίσματα, κεράσματα, χριστουγεννιάτικα έργα τέχνης των μικρών μας φίλων με χρώματα και πινέλα υποδέχονται τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του.

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, από τις 18:30 το απόγευμα στη Πλατεία Αγοράς συνοδεία κερασμάτων από το ΙΕK Praxis, υποδεχόμαστε την ελληνόφωνη ροκ μπάντα “Κούρο Σίβο” που αποτελείται από τους Aλέξανδρο Δεμερτζή (φωνή), Δημήτρη Bagoudo Παπουτσάκη (μπάσο), Aντώνη Φαλλιέρα (κιθάρα), Nίκο Παναγιώτου (ντραμς) και Bίκυ Bράχα (synth), για να μας ταξιδέψουν σε στίχους και μουσικές της ροκ σκηνής.

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:00 το απόγευμα, η Σχολή Χορού & Ωδείο Σιάνου θα μας μεταφέρουν σε ένα ταξίδι πλούσιο σε εικόνες, κίνηση και ήχου υπό την συνοδεία καρασμάτων από το ΙΕK Praxis.

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 υποδεχόμαστε στο θέατρο Παπαδημητρίου στις 17:00 το απόγευμα, τη βραβευμένη χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση από την unesco και υπό την αιγίδα του οδοντιατρικού σύλλογου Πειραιώς

“Ο Άγιος Βασίλης στη χώρα της Οδοντοστοιχούλας”.
Μετά το τέλος της παράστασης, στις 18:30 το απόγευμα στη Πλατεία Αγοράς θα έχουμε χορούς και κάλαντα από την Λαογραφική Εστία Εύβοιας.

Αυτές τις μέρες φοράμε τα γιορτινά μας και σας καλούμε να συναντηθούμε για να γιορτάσουμε μαζί και να μεταφέρουμε παντού το μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και ελπίδας των εορτών.

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις 2022