Καλαβρής Γιαμμαρέλος
in

Δάσκαλε που δίδασκες…

Συνάντηση στην Νέα Λάμψακο πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εύβοιας Παναγιώτης Μάλλιος με τον Αντιπρόεδρο Κώστα Γιαμαρέλο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Διρφύων Μεσσσαπίων Μιχάλη Kαλαβρή.

Ο Κ Καλαβρής Βέβαια προσφάτως έκανε κριτική στον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά ο οποίος ήταν καλεσμένος σε μια εκδήλωση στην Αρτάκη και κάθισε σε μαγαζί της περιοχής…

Του έγραφε λοιπόν ο Καλαβρής (του Ψαθά) ότι πρέπει να τιμά τους επαγγελματίες των ψαχνών και πριν ο Κόκορας λαλήσει τρείς φορές εμφανίστηκε ο ίδιος σε μαγαζί της Λαμψάκου και όχι της περιοχής του που είναι τα ψαχνά. Δάσκαλε που δίδασκες δηλαδή.

Αυτό είναι το αστείο σκέλος της υπόθεσης ..

κτλ

Το σοβαρότερο είναι ότι ο Γιαμαρέλος σχολίασε αρνητικά την παρουσία και τις επισκέψεις κάποιων υποψηφίων, όπως αυτή της κυρίας Νικολάου, σε υπουργούς για την επίλυση θεμάτων της Εύβοιας και ο κ Καλαβρής με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη σαϊτ φιλοξένησε και ανέδειξε τη δήλωση αυτή..

Βεβαίως και οι δύο ως κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχουν δηλώσει ότι σέβονται τις αποφάσεις του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τώρα πως γίνεται ο πρόεδρος να ανακοινώνει μια υποψήφια –επίσημα και τα κομματικά στελέχη να κρίνουν αυτή την παρουσία αρνητικά μόνο αυτοί θα μπορούσαν να μας το εξηγήσουν.

Δημοκρατία έχουμε και πολυφωνία ακόμα και μέσα στα κόμματα αλλά αν θέλουν το κάθε στέλεχος του κόμματος να πάρει αγκαλιά έναν υποψήφιο και να κράζει κάποιον άλλο καλύτερα να μην επιδίωκαν την ιδιότητα του στελέχους..

Ας καθόντουσαν στο καφενείο να πίνουν τα τσιπουράκια τους και να κριτικάρουν από τους υποψήφιους μέχρι το Μητσοτάκη!

Αρχιμανδρίτης Θάνατος

Θάνατος Αρχιμανδρίτη: Αποκαλύψεις σοκ – «Τον σκότωσαν και τον έβαλαν σε αυτή τη θέση» – Βίντεο

Σπύρος Πνευματικός Βουλή

Συνάντηση Σπύρου Πνευματικού με τον Γενικό Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη