Είδηση για: #, #

Διάρρηξη σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Χαλκίδα – Έσπασε με τσιμεντόλιθο την τζαμαρία για να κλέψει τα λεφτά από το ταμείο (Βίντεο ντοκουμέντο)

22 Μαΐου 2024, 1:08 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Διάρρηξη σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Χαλκίδα

Για μια ακόμη φορά απασχολεί η εγκληματικότητα στη Χαλκίδα με τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων σε σπίτια και καταστήματα να αυξάνονται συνεχώς. Αυτή τη φορά κατάστημα ΟΠΑΠ γίνεται στόχος διαρρήκτη (κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν, δείτε εδώ).

Βίντεο ντοκουμέντο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταγράφει τον δράστη τα ξημερώματα της Δευτέρας 20/05 να σπάει με μανία την πρόσοψη του καταστήματος με ένα ογκώδες αντικείμενο.

Στη συνέχεια μπαίνει μέσα και με γρήγορες κινήσεις πλησιάζει την ταμιακή μηχανή και αφαιρεί χρηματικό ποσό μικρής αξίας και έπειτα φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη η Άμεση δράση και υποβλήθηκε μήνυση καθώς έγινε και συλλογή του βιντεολιπτικού υλικού με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την διάρρηξη:

Παρόμοια διάρρηξη στο ίδιο κατάστημα ένα περίπου χρόνο πριν

Το ίδιο υποκατάστημα υπενθυμίζουμε ότι είχε γίνει στόχος διαρρήκτη τα ξημερώματα της Δευτέρας 13/02/23 στην Χαλκίδα.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα, όπου ο δράστης έσπασε το τζάμι της πλαϊνή πόρτας του καταστήματος και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άρπαξε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και έγινε καπνός.

Μάλιστα όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τα αποκλειστικά πλάνα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, κατά την είσοδό του ήξερε ακριβώς τι ήθελε το πήρε και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την προηγούμενη διάρρηξη:

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.