Δήλωση Γιάννη Καλαβρή για τα αποτελέσματα των εκλογών.

καλαβρης 2

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Γιάννης Καλαβρής, πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση:

Φίλες και φίλοι,

Η Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον σαφές ότι αναγεννιέται.

Μετά την εκλογική μάχη της 21/5/2023 νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 4.239 πολίτες που με ψήφισαν , τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και αισθάνθηκαν ότι μπορώ να τους εκφράσω στο κοινοβούλιο.

Δώσαμε μια εκλογική μάχη με ήθος, με αξιοπρέπεια και δυναμική, με γνώμονα δε πάντα τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες πορεύομαι καθημερινά και στη ζωή μου.

Τόνισα εξ αρχής ότι δεν θα κινηθώ σε αυτή την προσπάθεια με αθέμιτα μέσα, όπως και έπραξα. Δεν στηρίχθηκα σε οποιοδήποτε δεκανίκι, αλλά επέλεξα να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου εκθέτοντας στην κρίση τους τον εαυτό μου.

Είμαι βαθειά συγκινημένος από την ανταπόκριση αγνών ανθρώπων που πίστεψαν ότι μπορώ να γίνω η φωνή τους, που είδαν στα μάτια μου την καθαρότητα του χαρακτήρα μου, αλλά και το άσβεστο πάθος μου για προσφορά. Μια αόρατη αλυσίδα ανθρώπων με αγκάλισε και με σήκωσε ψηλά! Δεν θα ξεχάσω καμία και κανέναν από όσους μου έσφιξαν το χέρι από όσους με εμπιστεύτηκαν και όσους κάναμε αυτό το υπέροχο ταξίδι των εκλογών μαζί!

Νιώθω, όμως, την υποχρέωση να ευχαριστήσω ιδίως τους κατοίκους του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων που ειλικρινά ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο σε εκλογική μάχη! Τα ποσοστά εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου στο δήμο μου ήταν πέραν κάθε προσδοκίας! Την αγάπη που είδα στα πρόσωπά των συμπολιτών μου, στις χειραψίες τους και στη στάση τους η οποία εκφράστηκε εν τέλει και στην κάλπη δεν θα την ξεχάσω ποτέ!

Στον αγώνα, όμως, αυτό δεν πορεύτηκα μόνος, πέραν από την οικογένειά μου τους γονείς μου, τη σύζυγό μου, που έδωσαν την ψυχή τους, ακούραστοι συμπαραστάτες μου ήταν η Κασσιανή Βογιατζή Κοκκίνου, υπεύθυνη του πολιτικού μου γραφείου, ο Δημήτρης Κοτρογιάννης, ο Λεωνίδας Γκότσης, η Μαρία Βαρσαμά.

Σε τέτοιες, όμως, πολιτικές μάχες σημασία δεν έχει η προσωπική επιτυχία, αλλά η επικράτηση των θέσεων, αρχών και αξιών που όλοι μας πρεσβεύουμε. Και τη μάχη για την παράταξή μας στην Εύβοια θεωρώ ότι την κερδίσαμε διπλασιάζοντας σχεδόν το ποσοστό μας από την προηγούμενη εκλογική μάχη.

Συγχαρητήρια για αυτό αξίζουν σε όλους τους συνυποψήφιους, μαζί με τους οποίους σηκώσαμε τον ήλιο ψηλότερα. Ως παράταξη, λοιπόν, βγήκαμε ιδιαίτερα κερδισμένοι και οφείλουμε πλέον να υπηρετήσουμε τις θέσεις μας και τα οράματά μας, να σταθούμε ένα ισχυρό ανάχωμα στην επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ασκώντας δημιουργικά το ρόλο της αντιπολίτευσης στην οποία βρίσκεται το κίνημά μας .

Με εκτίμηση,
Γιάννης Καλαβρής

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ