Δήλωση της συντονιστικής επιτροπής της ΔΟ Χαλκιδέων του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Σήμερα η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής ενέκρινε τα ψηφοδέλτια του κινήματος για τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες τους Υποψήφιους Βουλευτές (αυτονοήτως και στις δύο συντρόφισσες που θα προστεθούν)

Καλόν Αγώνα και Καλή επιτυχία.

Η Δ.Ο. Δήμου Χαλκιδέων θα κάνει ότι πρέπει κινούμενη από όσα δηλώνουμε σήμερα.
Επειδή οι προσεχείς εκλογικές διαδικασίες βρίσκουν το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής σε ένα νέο Ξεκίνημα με στόχο την εμπέδωση της Πολιτικής Αυτοτέλειας και την ανάκτηση της Πολιτικής Ηγεμονίας στο πολιτικό σύστημα ο προεκλογικός αγώνας μας οφείλει να υπηρετεί αυτόν τον στόχο.

Ο κάθε υποψήφιος θα ξεδιπλώσει την παρουσίαση της προσωπικότητάς του και θα ζητήσει μία από τις δύο ψήφους των πολιτών χωρίς να επιδιώξει τον αποκλεισμό των υπολοίπων.
Παράλληλα όλοι οι Υποψήφιοι μετέχουν ισομερώς και χωρίς διακρίσεις στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι Δημοτικές Οργανώσεις.

Όλους τους δεσμεύει ο προγραμματικός λόγος και οι πολιτικές αρχές, αξίες και δεσμεύσεις που εκφράζει, για όλο το ΠΑΣΟΚ, ο Πρόεδρος.

Η συλλογικότητα, η αλληλοϋποστήριξή, η αποφυγή άσκοπων ανταγωνισμών, ο σεβασμός όλων των συνυποψηφίων είναι ορισμένες από τις συμπεριφορές που πρέπει να ακολουθούν οι υποψήφιοι.
Ο Αγώνας είναι συλλογικός από την αρχή έως το τέλος. Από σήμερα έως και την δεύτερη εκλογή εφόσον υπάρξει. Εξάλλου η συσπείρωση σε εκείνη την φάση πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερη για να κρατήσουμε όσα θα κερδίσουμε στην πρώτη εκλογή. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί από τούτη την στιγμή και να εγγυηθούμε ότι θα είμαστε και στο μέλλον.
Όλοι από την ίδια εκκίνηση, με τόλμη, καθαρό πολιτικό λόγο και κυρίως πολιτικό ήθος θα δώσουμε μαζί με όλα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ αυτόν τον ωραίο αγώνα.

Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιάννης Καλαβρής: “Δεσμεύομαι να αγωνιστώ με αξιοπρέπεια στην επόμενη προεκλογική περίοδο με πολιτικό ήθος”

Τι δήλωσε ο Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Βαγγέλης Αργύρης

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο Βαγγέλης Αργύρης, Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους βουλευτές στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, τόνισε πως «η διαδικασία επιλογής των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ήταν μία ανοιχτή διαδικασία η οποία έγινε με βασικούς άξονες τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την αξιοποίηση του πιο ικανού ανθρώπινου δυναμικού σε κάθε νομό, την ανανέωση στα πρόσωπα και την αύξηση της συμμετοχής των νέων».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε Επίσης

Βρείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News