Δήμος Χαλκιδέων: Ειδική σύσκεψη για τα προβλήματα της συνοικίας της Χαραυγής

5 Φεβρουαρίου 2020, 7:47 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Χαλκίδα – Ειδική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 στο Δημοτικό Κατάστημα στη Ληλαντίων για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της συνοικίας της Χαραυγής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Αναστασία Ψυχογυιού, ο Αντιδήμαρχος  Έργων και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Γουρνής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας κ. Απόστολος Κουφός, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΧ κ. Χαράλαμπος Μανιάτης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Ελέγχου Κατασκευών κ. Παναγιώτης Ιωάννου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου “Χαραυγή” κ. Αντώνης Χριστοδούλου, η Σύμβουλος της Κοινότητας Χαλκίδας κ. Ελένη Ντούνια-Τσοκάνη και ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων κ. Νίκος Κασσαβέτης. Κύριο θέμα της συζήτησης, το οποίο βρήκε σύμφωνους όλους τους συμμετέχοντες, ήταν η ανάγκη να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης της αυθαίρετης δόμησης, των συνδέσεων ηλεκτροδότησης και υδροδότησης καθώς και των κρουσμάτων παραβατικότητας.

Η Δημοτική Αρχή ανέλαβε το συντονισμό των απαραίτητων παρεμβάσεων από τους φορείς, προκειμένου να επιλυθούν τα ζητήματα και να επέλθει το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.