in

Δήμος Χαλκιδέων: Νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιώργος Σπύρου στον συνδυασμό του – Δείτε ποιους

Γιώργος Σπύρου

Η δημοτική κίνηση Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Στη δημοτική ομάδα συμμετέχουν:

• Κότσαρης Γεώργιος
Ο Γεώργιος Κότσαρης εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Κατοικεί με την σύζυγο και τα 3 παιδιά τους στην Χαλκίδα. Έχει διατελέσει ιδρυτής και Πρόεδρος στο πρωτοβάθμιο σωματείο για 10 χρόνια, μέλος και διοικητής της Ο.Ι.Υ.Ε για δύο θητείες και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας για μια θητεία. Σήμερα είναι μέλος της διοίκησης του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ. Η συμμετοχή του στο συνδυασμό σχετίζεται με την επιθυμία του να διαμορφωθεί ο Δήμος με γνώμονα το πολίτη για ένα πραγματικό και καλύτερο μέλλον.

• Παντελίδης Νίκος
Ο Νίκος Παντελίδης κατάγεται και μένει μόνιμα στην Χαλκίδα με την οικογένεια του. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως μαραγκός, διατηρώντας μαγαζιά και εκθέσεις στο Μπούρτζι και στην Χαλκίδα. Είναι Πρόεδρος του συλλόγου Νεφροπαθών του Νομού Ευβοίας. Μέσα από το δικό του καθημερινό αγώνα ελπίζει και θέλει να αναβαθμιστούν οι υγειονομικές δομές της πόλης, με σκοπό την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών χωρίς διακρίσεις γι’ αυτό και είναι μέλος της παράταξης Άμεσα-Νέο Ξεκίνημα.

• Μπουρνάζος Κωνσταντίνος
Ο Κωνσταντίνος Μπουρνάζος είναι ελεύθερος επαγγελματίας και μένει στη Δροσιά.
Υπήρξε φοιτητής στο ΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Φυσικοθεραπείας. Από μικρή ηλικία ασχολείται επαγγελματικά με το water polo και έχει παίξει σε ομάδες όπως Βουλιαγμένη, Εθνικό και Πανιώνιος. Άμεσος στόχος της συμμετοχής του στο συνδυασμό του Γιώργου Σπύρου είναι η βελτίωση των αθλητικών υποδομών της πόλης και η ανάπτυξη αθλητικών δράσεων με έμφαση στα υγρά αθλήματα και τον ναυταθλητισμό.

• Ζέρβας Φώτης
Ο Φώτης Ζέβρας κατοικεί στο Καλοχώρι – Παντείχι με την σύζυγο του και τα 2 παιδιά τους. Είναι απόφοιτος Τ.Ε.Σ. με κατεύθυνση Ψυκτικού. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην Unilever Logistics AE στο Σχηματάρι, ως χειριστής ανυψωτικών μηχανημάτων clark. Έχει διατελέσει μέλος του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καλοχωρίου – Παντειχίου και μέλος του ΑΟ Αθλητικού Ομίλου Καλοχωρίου -Παντειχίου. Αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί θέλει να είναι μέρος μιας ομάδας που έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα βελτίωσης και αλλαγής της πόλης προς το καλύτερο.

• Σμυρναίου Μαρία
Η Μαρία Σμυρναίου έχει γεννηθεί στα Φύλλα και κατοικεί στην Νέα Λάμψακο. Σύζυγος της ήταν ο αείμνηστος Γεράσιμος Νικολάου, Πρόεδρος του Σωματείου Χειριστών Νομού Ευβοίας. Είναι μητέρα 2 παιδιών του Γιάννη και της Κανέλλας. Έχει διατελέσει επί 10 χρόνια Πρόεδρος του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Υπαλλήλων Γραφείου Νομού Ευβοίας και από το 2009 έως το 2018 ήταν η πρώτη γυναίκα Γενική Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας. Η χρόνια ενασχόληση της με τα συνδικαλιστικά την ώθησε στην ενασχόληση της με την τοπική αυτοδιοίκηση, διότι η εμπειρία της, ο καθημερινός της αγώνας και οι ιδέες της μπορούν να συμβάλλουν άμεσα στην βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών της.

• Γιατράκος Κωνσταντίνος
Ο Κωνσταντίνος Γιατράκος γεννήθηκε στην Χαλκίδα όπου και μένει μόνιμα. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός. Είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης ΙΙ Gusto στην Νέα Αρτάκη. Από το 2002 έως το 2022 εργάζεται ως προσωπικό ασφαλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Όραμα του είναι να υπηρετήσει τους δημότες της πόλης μας και να γίνουν πράξη τα όνειρα τους.

• Παγώνης Απόστολος
Ο Απόστολος Παγώνης είναι γεννημένος το 1983 στην Αθήνα και κατάγεται από το Βασιλικό Χαλκίδας. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Μίο και πατέρας 4 ανήλικων τέκνων. Αφού αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις και κατόπιν κατατάχθηκε (2007) στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου και υπηρετεί μέχρι και σήμερα. Έχει υπάρξει κατά το παρελθόν ενεργό μέλος συλλόγων γονέων και κηδεμόνων στα σχολεία του Βασιλικού, και αυτή η αγάπη του, πρωτίστως για τα παιδιά και ακολούθως για την πρόοδο της τοπικής μας κοινωνίας, τον παρότρυνε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου που ζει γι’ αυτό και τάσσεται στο πλευρό του Γιώργου Σπύρου.

• Ράππος Μιχάλης
Ο Μιχάλης Ράππος είναι απόστρατος βαθμοφόρος ΕΛ.ΑΣ. και Γενικός Γραμματέας της Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Κούτουλα Κωνσταντίνα και έχουνε αποκτήσει τον Στέφανο που είναι Χημικός Μηχανικός. Είναι μόνιμος κάτοικος Βασιλικού. Βασικό κίνητρο της συμμετοχής του στις εκλογές είναι η ανάγκη μιας άμεσης αλλαγής με ουσιαστικά έργα υποδομής στη περιοχή και κυρίως στο ποταμό, τα οποία θα αποτρέψουν μελλοντικές καταστροφές που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων. Επίσης, επιθυμία του είναι η περαιτέρω αναβάθμιση και εξέλιξη του Λευκαντί, ως αξιόλογο τουριστικό θέρετρο.

• Σταματίου Απόστολος
Ο Απόστολος Σταματίου κατάγεται από την Παραλία Αυλίδας όπου και μένει μόνιμα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Έχει σπουδάσει εργοδηγός- μηχανικός αυτοκινήτων και είναι συνταξιούχος αυτοκινητιστής. Πιστεύει πως ήρθε η στιγμή να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση γι’ αυτό το λόγο θέλησε να αποκτήσει ενεργό ρόλο με τη συμμετοχή του στα κοινά, με άμεσο στόχο την βελτίωση της εικόνας του Δήμου που νοσεί και όραμα του, την αναβάθμιση και αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Παραλίας Αυλίδας με στόχο να γίνει ένα αξιόλογο τουριστικό σημείο για την Δημοτική μας Ενότητα.

  • Νιδριώτου Λιάνα – Στέλλα       

Η Λιάνα – Στέλλα Νιδριώτου γεννήθηκε στη Χαλκίδα. Τελείωσε το 9ο Δημοτικό στον Καράμπαμπα, συνέχισε στο Γυμνάσιο μέχρι που έφυγε από την Ελλάδα τελειώνοντας την Ε’ Τάξη Γυμνασίου (Πρακτικό) και πήγε στις Η.Π.Α με υποτροφία, όπου αποφοίτησε από Αμερικανικό Καθολικό Γυμνάσιο στο Mason City, IA, H.Π.Α. Είναι απόφοιτη του University of Sydney, BBA (Βbusiness Administration).

Έχει διατελέσει Γραμματέας της G.O.Y.A (Greek Orthodox Youth of America) και έλαβε μέρος σε Συνέδρια στο Duluth, Minnesota, H.Π.Α.

Υπηρέτησε 2 χρόνια στο Υπουργείο Οικ/κών (Κληροδότημα Ζάππα). Έχει εργαστεί ως συμβολαιογράφος (Notary Public), Illinois, US, τ.υπάλληλος ΥΠΕΞ και υπηρέτησε σε διπλωματικές Αρχές Εξωτερικού: Γ. Προξενείο της Ελλάδος στο Σύδνεϋ Αυστραλίας, Ελληνική Πρεσβεία Κάιρο Αιγύπτου, Γεν. Προξενείο Βανκούβερ Καναδά, Κεντρική Υπηρεσία ΥΠΕΞ , Γεν. Προξενείο Σικάγο , Γεν. Προξενείο Τάμπα Φλώριντα ΗΠΑ , ΜΑ ΟΗΕ Νέα Υόρκη. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

Είναι μητέρα 2 παιδιών του Ανδρέα (πιλότος) και της Μαίριλυν (Στέλεχος Ναυτιλιακής). Επέστρεψε στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε και θέλει να βοηθήσει τον τόπο της, με εμπειρίες και γνώσεις από τις μεταθέσεις της στον κόσμο. ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ για ένα καλύτερο δήμο για μας και τα παιδιά μας.

  • Παλόγου Λίτσα

Η Λίτσα Παλόγου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βασιλικό  Χαλκίδας. Είναι τελειόφοιτος Λυκείου και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας. Είναι μητέρα τριών παιδιών. Έχει  διατελέσει μέλος του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού.  Ως δραστήριος άνθρωπος και ενεργός πολίτης  νοιάζεται για το καλό του τόπου της, στον οποίο θα ήθελε να συμβάλει ουσιαστικά μέσα από τη συμμετοχή της σε μια παράταξη  με ολοκληρωμένο πρόγραμμα που στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

  • Τόγκος Νίκος

Ο Νίκος Τόγκος γεννήθηκε στην Χαλκίδα και μένει στην Έξω Παναγίτσα. Η μητέρα του είναι η Νιτσοπούλου Ζεμπουλιά, πρώην Τραπεζικός της Ιονικής & Λαϊκής Τράπεζας στο κατάστημα Χαλκίδας και έχει άλλα 3 αδέρφια. Υπηρέτησε ως  Έφεδρος Αξιωματικός. Είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών Καστοριάς και  πρώην αθλητής στίβου του Γ.Σ Νεάπολης Χαλκίδας. Με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει, επιθυμεί να βοηθήσει στην επίλυση των κακώς γενομένων στην πόλη μας, καθώς και στην ανάπτυξη του Τουρισμού και του Αθλητισμού στο Δήμο μας  γιατί ο αθλητισμός είναι πολιτισμός.

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις κι άλλων υποψηφιοτήτων.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ

Βόρεια Εύβοια: 70χρονος εντοπίστηκε νεκρός στους Ωρεούς

Κτηνωδία στην Ερμιόνη: 75χρονος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο