Δήμος Χαλκιδέων: Νέους υποψήφιους συμβούλους ανακοίνωσε ο Γιώργος Σπύρου

Γιώργος Σπύρου

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Η δημοτική κίνηση Άμεσα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.
Στη δημοτική μας ομάδα συμμετέχουν:

Τουχτίδης Βασίλης
Ο Βασίλης Τουχτίδης είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Επίσης επί 40 χρόνια είναι Πρόεδρος του εξωραϊστικού πολιτιστικού συλλόγου «Άγιος Ιωάννης Χαλκίδας» και έχει υπάρξει πρόεδρος και του 3ου ΚΑΠΗ Χαλκίδας. Επί 25 έτη ασχολείται με τα κοινά ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, έχοντας διατελέσει Αντιδήμαρχος καθαριότητας ( 2005- 2006 & 2014-2019). Η εμπειρία του στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης σε συνδυασμό με το αίσθημα προσφοράς στην πόλη του είναι το βασικό κίνητρο για την ένταξη του στο συνδυασμό ΑΜΕΣΑ. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες, δικηγόρους στη Χαλκίδα.

Ανυφαντής Σωτήρης
Ο Σωτήρης Ανυφαντής είναι Συνταξιούχος της ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία). Έχει διατελέσει Πρόεδρος στην Επιτροπή υγιεινής και ασφαλείας της ΕΑΒ, μέλος του Εργατικού κέντρου Θήβας και μέλος της ΠΟΕΜ. Τα τελευταία 9 χρόνια ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση και έχει υπάρξει Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΠΕΔ και Πρόεδρος στον οργανισμό του ΔΟΠΠΑΧ. Είναι παντρεμένος και έχει 2 κόρες. Λόγω της εμπειρίας του από τις θέσεις που κατείχε, θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει και να βελτιώσει τις υπάρχουσες συνθήκες στον τομέα της Πρόνοιας του Δήμου μας.

Σαμαρτζής Αντώνης
Ο Αντώνης Σαμαρτζής γεννήθηκε και διαμένει στον Μύτικα. Είναι συνιδρυτής με την σύζυγό του, της επιχείρησης Βιβλιοπωλείο – Τυπογραφείο η οποία λειτουργεί από το 1988. Είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός. Έχει εργαστεί επί μια δεκαετία στα τυπογραφεία της εφημερίδας “Πανευβοϊκόν Βήμα” και περιστασιακά ως δημοσιογράφος – αθλητικογράφος. Έχει διατελέσει ιδρυτικό μέλος και μέλος Δ.Σ Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα, Πρόεδρος, Γεν.Γραμματέας, έφορος αγώνων και μέλος Δ.Σ. του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χαλκίδας, ιδρυτικό μέλος & Πρόεδρος Συλλόγου Βιβλιοχαρτοπωλών Εύβοιας, ταμίας στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας & μέλος χορευτικών τμημάτων πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής. Επιθυμεί την ανάπτυξη του Μύτικα και θέλει μέσα από την συμμετοχή του στις εκλογές να καταφέρει να πετύχει την αναβάθμιση της καθημερινότητας της περιοχής του. Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Σιμιστήρα, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Λένα Σκαρλή – Μέκρα
H Λένα Σκαρλή – Μέκρα είναι Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και εκλεγμένη κοινοτική σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας τα τελευταία 4 χρόνια. Είναι απόφοιτη του ΕΚΠΑ του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης στο Πάντειο πανεπιστήμιο. Επί χρόνια διατηρούσε το γυμναστήριο Energy στην Αμάρυνθο και κατόπιν έχει εργαστεί ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και στο Δήμο Χαλκιδέων. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας. Την διακρίνει η πλούσια εθελοντική της δράση.
Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιώργο Μέκρα και είναι μητέρα δύο παιδιών. Θέλει να συνεχίσει να είναι ενεργή στα κοινά, γι’ αυτό στηρίζει τον Γιώργο Σπύρου που ενώνει πολίτες από διαφορετικές αφετηρίες και με διαφορετικές διαδρομές, πολίτες που μέχρι χθες τους χώριζαν κομματικές διαχωριστικές γραμμές. Ξεκινάει λοιπόν μια νέα πορεία, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα, σε μια συμμετοχική διαδικασία με κοινούς στόχους και επιδιώξεις. Στόχος της είναι να δημιουργηθεί ένας δήμος ανθρωπιάς, αλληλεγγύης, ασφάλειας, τουριστικών και περιβαλλοντικών υποδομών .
«Για την πόλη που αξίζει να ζεις, αξίζει να συμμετέχεις ΕΝΕΡΓΑ ….ΑΜΕΣΑ».

Θεόδωρος Λύκος
Ο Θεόδωρος Λύκος κατάγεται και μένει στον Άγιο Νικόλαο Μπουρτζίου. Εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και επί δυο τετραετίες είναι εκλεγμένος σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Αγίου Νικολάου. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο κλάδο Στέλεχος Υποδομών & Ασφαλείας του ΙΕΚ Χαλκίδας. Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Φράγκα και έχουν αποκτήσει 1 κόρη. Εμπιστεύεται το πρόσωπο του Γιώργου Σπύρου και συμμετέχει στις εκλογές για να κάνει την κοινότητα το δεύτερο σπίτι του πολίτη, ένα σπίτι με ανοιχτές πόρτες σε όλους για άμεση καταγραφή και λύση των προβλημάτων τους.

Προκόπης Γκάβαλης
Ο Προκόπης Γκάβαλης κατάγεται από το Βασιλικό. Εργάζεται ως χειριστής μηχανημάτων έργων. Ασχολείται χρόνια με το ποδόσφαιρο, έχοντας παίξει στις ποδοσφαιρικές ομάδες «Λήλας» Βασιλικού και Αφρατίου. Ως νέος άνθρωπος επιθυμεί μια άμεση αλλαγή για τη πόλη του, η οποία να έχει στο κέντρο της τα νέα παιδιά και την δημιουργία δράσεων και υποδομών γι’ αυτά. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Μένει μόνιμα στο Βασιλικό.

Παπαποστόλου Δημήτρης
Ο Δημήτρης Παπαποστόλου είναι Ναυπηγός Μηχανικός. Έχει εργαστεί στα γραφεία μελετών των εταιριών του Νιάρχου (ναυπηγεία Σκαραμαγκά) και στο γραφείο Μελετών της ΕΑΒ. Ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, έχει διατελέσει Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αυλίδας, Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Πρασίνου του Δήμου Χαλκιδέων και Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Κίνητρο της ενασχόλησης του με τα κοινά είναι η βελτίωση των συνθηκών του Δήμου μας. Είναι πατέρας 3 παιδιών και κάτοικος Αυλίδας.

Στράντζαλης Νίκος
Ο Νίκος Στράντζαλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καλοχώρι – Παντείχι, όπου μένει μόνιμα με την οικογένεια του. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος τα τελευταία 20 χρόνια και είναι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στη κοινότητα Καλοχώρι – Παντείχι, ως Αντιπρόεδρος. Είναι απόφοιτος τεχνικού λυκείου με κατεύθυνση Μηχανολόγος – Ηλεκτρολόγος και έχει εκπαιδευτεί σε θέματα πρώτων βοηθειών. Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια και έχει παίξει σε τοπικά πρωταθλήματα Εύβοιας και Βοιωτίας. Ο λόγος που συμμετέχει ξανά στις επερχόμενες εκλογές είναι για να συνεχίσει το έργο του στην περιοχή του και να συμβάλλει στην βελτίωση της καθημερινότητας, με όλες του τις δυνάμεις.

Αθηναίος Δημήτρης
Ο Δημήτρης Αθηναίος είναι ιδιωτικός υπάλληλος και εκλεγμένος κοινοτικός σύμβουλος Δροσιάς. Έχει τελειώσει το τεχνικό επαγγελματικό λύκειο με κατεύθυνση «Ψύξη, θέρμανση & κλιματισμός». Αποφάσισε να συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές, γιατί θέλει να είναι μέρος μιας ομάδας που έχει ως όραμα την αλλαγή και τη βελτίωση όλων των δομών μιας πόλης.

Έλα στo viber του eviathema.gr για ειδήσεις από την Εύβοια με ένα κλικ