Δήμος Χαλκιδέων: Παράνομες κάμερες στους χώρους του Εργοταξίου καταγγέλει το Σωματείο Εργαζομένων [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ]

23 Αυγούστου 2022, 10:40 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Παράνομη καταγραφή από κλειστό κύκλωμα καμερών καταγγέλει το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων στο χώρο του εργοταξίου στον Άγιο Στέφανο και συγκεκριμένα στους χώρους συνάθροισης των εργαζομένων.

Δείτε αποκλειστική φωτογραφία ντοκουμέντο του eviathema.gr για το τι καταγράφου οι παράνομες κάμερες:

fvto

Διαβάστε την αποκαλυπτική ανακοίνωση του Σωματείου:

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας συνεδρίασε στις 22 Αυγούστου 2022, προκειμένου να εκτιμήσει το θέμα που προέκυψε με την παράνομη τοποθέτηση καμερών καταγραφής εντός του χώρου του εργοταξίου στον Άγιο Στέφανο Χαλκίδας και συγκεκριμένα στους χώρους συνάθροισης των εργαζομένων.

Φαίνεται πως κάποιοι στο Δήμο Χαλκιδέων ζήλεψαν τη «δόξα» κυβερνητικών στελεχών που παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Αρχηγού τηςελάσσονος αντιπολίτευσης του Κοινοβουλίου και θέλησαν να παρουσιαστούν ως άξιοι μαθητές της ρουφιανιάς που αποτελεί και το μέσο αναρρίχησής τους.

Το προεδρείο του Σωματείουμε το που πληροφορήθηκε την ύπαρξη καμερών, επικοινώνησε με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Διευθυντή της Καθαριότητας κ. Βασσιά Ιάκωβο, ζήτησε εξηγήσεις, καθώς και την άμεση αποξήλωση των παράνομων καμερών.

Εκείνος μας διαβεβαίωσε ότι υπάρχει σχετική θετική Νομική Γνωμοδότηση του Δικηγόρου που είναι επιφορτισμένος με τα καθήκοντα του υπεύθυνου για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) δίχως όμως να μας επιδείξει το επικαλούμενο, απ’ αυτόν, έγγραφο.

Δεχόμενοι την απάντησή του Διευθυντή, στη συνέχεια απευθυνθήκαμε στον προαναφερόμενο Δικηγόρο (υπεύθυνοGDPR) ο οποίος μας απάντησερητά, ότι ουδέποτε έχει γνωμοδοτήσει θετικά για κάτι τέτοιο.

Μας οργίζει το γεγονός ότι κάποιοι «συνάδελφοι»,που κατέχουν και θέσεις ευθύνης, στερούνται οποιουδήποτε σεβασμού προς τους Νόμους και προς τους Εργαζομένους.
Σαφέστατα οι «ποντικοί» που εμπλέκονται στην παρανομία αυτή, για το Σωματείο πλέον θεωρούνται ξένα και εχθρικά σώματα.

Οι εποχές του παρακράτους που ονειρεύονται, δυστυχώς γι΄ αυτούς, δεν αναβιώνουν.
Ζητάμε από την Δήμαρχο Χαλκίδας όπως διατάξει άμεσα την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και εν συνεχεία την τιμωρία εκείνων που έπραξαν αυτό το Ποινικό Αδίκημα.

Από την πλευρά μας, οι Νομικοί μας Συνεργάτες άμεσα θα προβούν σε καταγγελία του εγκλήματος αυτού στις αρμόδιες Ανεξάρτητες και Εισαγγελικές Αρχές.

Χαλκίδα 23 Αυγούστου 2022
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.