,

Δήμος Χαλκιδέων: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα 23/09 με 22 θέματα συζήτησης

23 Σεπτεμβρίου 2020, 7:17 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Χαλκίδα Νέα Δήμος Χαλκιδέων

Tακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκιδέων διεξάγεται στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας (Αμφιθέατρο), σήμερα 23/09/2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με αυτές του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και συμπληρώθηκαν με αυτές των άρθρων 177 και 184 του Ν. 4635/2019, καθώς και σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11-3-2020 Π.Ν.Π.(ΦΕΚ 55/τ.Α ́/11-3-2020) και την με αριθμό 163 (αρ. πρωτ. 33282/29-05-2020) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Στο κενό οι καταγγελίες του συκοφάντη blogger κατά λειτουργών της δικαιοσύνης

Η συνεδρίαση, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Ενημέρωση από την κα. Δήμαρχο για τα πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν το Δήμο Χαλκιδέων την 9η Αυγούστου 2020 – μέτρα αποκατάστασης ζημιών και στήριξης πλημμυροπαθών.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

1. Περί σύστασης Εκτιμητικής Επιτροπής για την απευθείας αγορά ακινήτων (αναλογική εφαρμογή του άρθρο 186 παρ. 5 & 6 Ν. 3463/2006)
2. Περί καθορισμού της διαδικασίας και του τρόπου επιλογής των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Δήμου Χαλκιδέων
3. Περί έγκρισης δημιουργίας, και προγραμματικής Σύμβασης, Κέντρου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (Κ.Ε.Υ.Δ.) στο Δήμο Χαλκιδέων
4. Περί έγκρισης Σχεδίου Αντιμετώπισης εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας εκδήλωσης σεισμών, με την κωδική ονομασία “ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ”, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας
5. Περί έγκρισης Σχεδίου Αντιμετώπισης εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων, με την κωδική ονομασία “ΔΑΡΔΑΝΟΣ”, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας
6. Περί έγκρισης πρακτικής άσκησης ΤΕΙ
7. Περί αντικατάστασης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Χαλκίδας
8. Περί αντικατάστασης μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.)
9. Περί έγκρισης Τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.)» (υπ. αρ. 55/2020 απόφαση ΔΣ του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ )
Εισηγήτρια : κα. Σοφία Χονδρογιάννη- Αντιδήμαρχος
10. Περί έγκρισης Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας Παιδικών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.)» (υπ. αρ. 50/2020 απόφαση ΔΣ του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ)
Εισηγήτρια : κα. Σοφία Χονδρογιάννη- Αντιδήμαρχος
11. Περί Διενέργειας φανερού, πλειοδοτικού διαγωνισμού και προφορικού για τη σύναψη σύμβασης περισυλλογής και εκποίησης του συνόλου των εγκαταλελειμμένων οχημάτων εντός των ορίων του Δήμου Χαλκιδέων και την μεταφορά τους σε εγκεκριμένο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης συλλογής οχημάτων τέλους κύκλους ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) και εταιρείας επεξεργασίας και ανακύκλωσης οχημάτων- επίσημο μέλος του δικτύου Ε.Δ.Ο.Ε. και ορισμός μελών επιτροπής για την εκτίμηση εκποίησης, κινητών πραγμάτων (εγκαταλελειμμένων οχημάτων)
Εισηγητής: κ. Γεώργιος Πάνος- Αντιδήμαρχος
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εισηγητής: κ. Νικόλαος – Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος- Αντιδήμαρχος
12. Περί ορισμού Δημοτικού Ταμία για τις συναλλαγές με τα Πιστωτικά Ιδρύματα, Τράπεζες, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και την Τράπεζα της Ελλάδος
13. Περί ορισμού Δημοτικού Ταμία ως αρμόδιου για τις συναλλαγές με τα Πιστωτικά Ιδρύματα και την Τράπεζα της Ελλάδας
14. Περί έγκρισης έκθεσης απολογιστικών στοιχείων Α΄ τριμήνου προϋπολογισμού οικ. έτους 2020 (υπ. αρ. 343/2020 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής)
15. Περί έγκρισης έκθεσης απολογιστικών στοιχείων Β΄ τριμήνου προϋπολογισμού οικ. έτους 2020 (υπ. αρ. 344/2020 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής)
16. Περί 6ης τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2020 (υπ. αρ. 367/2020 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής)
17. Περί έκδοσης παραγωγικής άδειας (Καρακατσάνη Δημήτριου)

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εισηγητής: κ. Βασίλειος Γουρνής- Αντιδήμαρχος
18. Περί παράτασης εκτέλεσης εργασιών του έργου: Πεζοδρόμηση της οδού Αβάντων από οδό Βύρωνος έως την οδό Αποστόλη, καθώς και της οδού Αγγελάτου»
19. Περί παράτασης εκτέλεσης εργασιών του έργου: «Διαμόρφωση πλατείας Συγγρού Δ.Κ. Δροσίας»
20. Περί 2ης παράτασης χρονοδιαγράμματος του έργου: «Αποκατάσταση μαντρότοιχου περίφραξης του Κοιμητηρίου Αγ. Ιωάννη Χαλκίδας»
21. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Συντήρηση και βελτίωση χωνευτηρίου Κοιμητηρίου Χαλκίδας»
22. Περί τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Συντήρηση Κόκκινου Σπιτιού»

Ειδήσεις Σήμερα: 

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Χαλκίδα Ευβοίας: Άνοιξαν και πάλι τα δικαστήρια – Θερμομέτρηση στην Είσοδο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

Κακοκαιρία Ιανός: Στο Λιανοκλάδι ο Φάνης Σπανός το πρωί της Δευτέρας

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Εύβοια, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.