Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Επαναλειτουργούν οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες από Τρίτη 9 Ιουνίου

books 660x330 1

Ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επαναλειτουργία των Δημοτικών Βιβλιοθηκών Ψαχνών και Καθενών από την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020, ύστερα από την υποχρεωτική αναστολή της λειτουργίας τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Σας περιμένουμε όλους για επιστροφές και δανεισμούς βιβλίων καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή με ώρες προσέλευσης κοινού 8:30-14:30, τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας (χρήση αντισηπτικού υγρού χεριών στην είσοδο/έξοδο, τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρου, αποφυγή άμεσης επαφής προσωπικού και χρήστη, χρήση μάσκας και γαντιών όπου χρειάζεται κ.λπ.).

Η προσέλευση θα πραγματοποιείται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού ή 1 άτομο κατά σειρά προτεραιότητας στα κάτωθι τηλέφωνα επικοινωνίας:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΨΑΧΝΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2228025140, ΦΑΧ: 2228025147 ,
EMAIL: vivliothiki.mes@ddm.gov.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΘΕΝΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2228071630, , EMAIL: vivliothiki.dirfion@ddm.gov.gr

Η επίσκεψη των χρηστών στα βιβλιοστάσια (συλλογές) δεν επιτρέπεται. Σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις που είναι αναγκαία η πρόσβαση στα ράφια από τον χρήστη θα γίνεται μόνο με χρήση γαντιών και μάσκας.
Τα δε βιβλία μετά την επιστροφή τους θα φυλάσσονται σε ειδικό χώρο για 72 ώρες και ύστερα θα είναι ξανά διαθέσιμα προς δανεισμό.
Ενημερώνουμε επίσης πως προς το παρόν δε θα λειτουργούν τα αναγνωστήρια και οι χώροι υγιεινής (WC) και φυσικά δε θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις και εκδηλώσεις.
Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση.

O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΤΡΑΚΑΣ