Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων: Η συμβολή του Δημήτρη Γιαννούτσου στο έργο της καθαριότητας

Δημήτρης Γιαννούτσος

Η φιλοσοφία της λειτουργίας του eviathema.gr σε όλο το χρονικό διάστημα που λειτουργεί είναι η ανάδειξη προβλημάτων στους Δήμους της Εύβοιας όταν χρίζει όντως να αναδειχθούν. Δεν ήταν ποτέ στην λογική μας να δείξουμε  ένα δήθεν πρόβλημα ώστε να αμαυρώσουμε την προσπάθεια των αυτοδιοικητικών ή τον εργαζομένων. Με άλλα λόγια λιτά και περιεκτικά δεν είναι στην λογική μας η ανούσια ανάρτηση δημοσιευμάτων που μόνο πρόβλημα δημιουργούν παρά λύνουν το αρχικό πρόβλημα.

Τραγικές εικόνες σε δημοτικό σχολείο της Χαλκίδας. Δείτε που κάνουν μάθημα τα παιδιά. [Φωτογραφίες – Βίντεο]

Κατά καιρούς δεχόμαστε μηνύματα από αρκετούς δημότες για όντως υπαρκτά προβλήματα, η διαδικασία που ακολουθείτε είναι η επικοινωνία πρώτα με τους υπεύθυνους. Κάπως έτσι γίνεται και στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, όταν πρόκειται για κάποιο θέμα καθαριότητας η ανταπόκριση του Αντιδήμαρχου Δημήτρη Γιαννούτσου είναι άμεση και τις περισσότερες φορές το πρόβλημα λύνεται εντός λίγων ημερών.

Οπότε καλό είναι να σταματήσουμε να δημιουργούμε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και να λύνουμε τα θέματα αθόρυβα. Δεν είναι όλα τα πράγματα προβολές και λαϊκίστικες κορόνες.