Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Ολοκληρώθηκε το έργο μεταφοράς νερού από τον Άγιο Στέφανο στα Ψαχνά

ΝΕΡΟ1

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς σχετικά με την ολοκλήρωση του έργου ΄΄ Εμπλουτισμός Ύδρευσης Ψαχνών, Καστέλλας, Τριάδας ΄΄

Ένα ακόμη έργο πνοής για τους δημότες μας ολοκληρώθηκε. Αφορά το έργο με τίτλο: ΄΄ Εμπλουτισμός Ύδρευσης Ψαχνών, Καστέλλας, Τριάδας ΄΄ με την κατασκευή νέου δικτύου και εκμετάλλευση των πηγών Αγ. Στεφάνου Στενής. Η ολοκλήρωση του έργου λύνει ένα διαχρονικό πρόβλημα και θα ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Δήμου μας.

Το ανωτέρω έργο εκτελέστηκε από την εταιρία «ΚΑΔΜΟΣ Α.Ε.Τ.Ε» δαπάνης 1.208.056,58 € και χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1’’ .

Ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε πηγή υδροδότησης της περιοχής , ώστε να εξασφαλίζει την επάρκεια και την ποιότητα του πολύτιμου αγαθού του νερού στους κατοίκους , μεταφέροντας νερό με φυσική ροή από τη Δίρφυ στα Ψαχνά και την Καστέλλα. Με το ανωτέρω έργο υπάρχουν αναμονές παροχής νερού στις κοινότητες Καθενών, Μακρυκάπας και Τριάδας.

Ο Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων κ. Ψαθάς Γεώργιος ευχαριστεί θερμά τους προέδρους και τους κατοίκους της Στενής και των όμορων κοινοτήτων στις περιοχές παρέμβασης καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου για την ολοκλήρωση του έργου.

Ψαχνά, 31/5/2022

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΑΘΑΣ