Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

23 Οκτωβρίου 2020, 5:41 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
28η οκτοβριου

Τρίτη, 27 Oκτωβρίου 2020

Δημοτική Ενότητα Μεσσαπίων

Γενικός σημαιοστολισμός από 8ης πρωινής ώρας της 27ης Οκτωβρίου ως τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2020 και φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 27ας έως και της 28ης Οκτωβρίου όλων των δημόσιων και δημοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών.

Κοινότητα Ψαχνών:
08:30 Συγκέντρωση των Τοπικών Αρχών στο Δημαρχείο και μετάβαση σε σώμα στον ανδριάντα του ήρωα της Επανάστασης Αγγελή Γοβιού.

09:00 Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του ήρωα της Επανάστασης Αγγελή Γοβιού από το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ψαχνών, το Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων-Μεσσαπίων, το Σύλλογο Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης.

Ενός λεπτού σιγή – Εθνικός Ύμνος.

Δημοτική Ενότητα Διρφύων

Γενικός σημαιοστολισμός από 8ης πρωινής ώρας της 27ης ς Οκτωβρίου ως τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2019 και φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 27ης έως και της 28 ης Οκτωβρίου όλων των δημόσιων και δημοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών.

Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020

Δημοτική Ενότητα Μεσσαπίων

09:15 Χαιρετισμός της ημέρας με χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες από τις καμπάνες όλων των εκκλησιών στη Δημοτική Κοινότητα Ψαχνών και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Μεσσαπίων.

Κοινότητα Ψαχνών:
10:00 Συγκέντρωση των Τοπικών Αρχών στο Δημαρχείο και μετάβαση με τα λάβαρα σε σώμα στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου για τη Δοξολογία.
10:15 Επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου.
10:30 Συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Ψαχνών.
Επιμνημόσυνη Δέηση – Κατάθεση Στεφάνων – Ενός Λεπτού Σιγή — Εθνικός Ύμνος.

Σε όλες τις Κοινότητες:
α) Τέλεση Επίσημης Δοξολογίας
β) Κατάθεση Στεφάνων.

Δημοτική Ενότητα Διρφύων
09:15 Χαιρετισμός της ημέρας με χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες από τις καμπάνες όλων των εκκλησιών σε όλες τις Κοινότητες της Δ.Ε. Διρφύων.

10:00 Σε όλες τις Κοινότητες πλην της Κοινότητας Στενής:
α) Τέλεση Επίσημης Δοξολογίας

β) Κατάθεση Στεφάνων.

10:30 Κοινότητα Στενής:
α) Τέλεση Επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου

β) Κατάθεση Στεφάνων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.