Δήμος Κύμης Αλιβερίου: Δείτε live την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

dimos kimis aliveriou2

Παρακολουθήστε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Στην σημερινή συνεδρίαση υπάρχουν 19 θέματα προς συζήτηση τα οποία είναι τα εξής:

  1. Παρουσίαση αξιοποίησης της Γεωλογικής Ιστορίας και Μορφολογίας του Δήμου Κύμης Αλιβερίου με σκοπό την ανάπτυξη του γεωτουρισμού.
  2. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία και Δ.Ο.Υ όπως περιγράφονται στην έκθεση των ορκωτών ελεγκτών συν τυχόν προσαυξήσεις έως την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η ρύθμιση των οφειλών.
  3. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη των οφειλών από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις όπως περιγράφονται στην έκθεση των ορκωτών ελεγκτών της ΔΗΚΕΠΕΠΟΚΑ.
  4. Λήψη απόφασης σχετικά με την πραγματοποίηση ή μη της εμποροπανήγυρης στην Κοινότητα Αυλωναρίου, λόγω των  έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού.
  5. Λήψη απόφασης περί έγκριση προγράμματος δράσεων τουριστικής προβολής  με την φωτογράφιση των πολιτιστικών μνημείων και των τουριστικών αξιοθέατων του Δήμου μας και κατασκευή Ιστοσελίδας για την προβολή αυτών.
  6. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου έτους  2020.
  7. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού οικ. έτους 2020.
  8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄αριθ. 17/2020  μελέτης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΠΟΡΤΟ ΜΠΟΥΦΑΛΟ Τ.Κ. ΑΡΓΥΡΟΥ» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.
  9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της  μελέτης του έργου: «Βελτίωση βατότητας οδών Τ.Κ Κοσκίνων» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.
  10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της μελέτης του έργου: «Κατασκευή και ηλ/σμός γηπέδου καλαθοσφαίρισης Τ.Κ Καλεντζίου» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.
  11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης   μελετών  της πράξης: «Κατασκευή και επισκευή γηπέδων ποδοσφαίρου Δήμου Κύμης-Αλιβερίου»  και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης τους.
  12. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της μελέτης του έργου: «Ανάπλαση συντήρηση παραδοσιακών πηγαδιών και μονοπατιών Τ.Κ Αργυρού» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.
  13. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της μελέτης του έργου: «Επισκευές γηπέδου ποδοσφαίρου 5χ5 Οκτωνιάς» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.
  14. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της μελέτης του έργου: «Κατασκευή παιδικής χαράς Αχλαδερής» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.
  15. Λήψη απόφασης περί έγκρισης νέας σύνδεσης στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ για την ηλεκτροδότηση εγκαταστάσεων του ΣΜΑ Κύμης.
  16. Λήψη απόφασης περί έγκρισης νέας σύνδεσης στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ για την ηλεκτροδότηση εγκαταστάσεων του ΣΜΑ-ΣΜΑΥ Αλιβερίου.
  17. Λήψη απόφασης περί έγκρισης προμήθειας μηχανημάτων και εξαρτημάτων τους στα πλαίσια του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».
  18. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ. αριθμ.  29/2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου με θέμα: « Λήψη απόφασης περί παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου για οικοδομικές εργασίες κατόπιν αιτήσεως της Νικολούτσου Μαρίας».
  19. Λήψη απόφασης περί  καθορισμού  δικαιούχου αποζημίωσης Δημοτικού Συμβούλου για την συμμετοχή του στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου.

Ειδήσεις Σήμερα: 

Φρίκη – Καρδίτσα: Σοροί από σπασμένα μνήματα βγήκαν στην επιφάνεια

Χαλκίδα Ευβοίας: Άνοιξαν και πάλι τα δικαστήρια – Θερμομέτρηση στην Είσοδο [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

Κακοκαιρία Ιανός: Στο Λιανοκλάδι ο Φάνης Σπανός το πρωί της Δευτέρας

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Εύβοια, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr