Δήμος Κύμης – Αλιβερίου: Τα αποτελέσματα των εκλογών – Και πάλι Πρόεδρος ΔΣ ο Γιώργος Ζέρβας

ΖΕΡΒΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

Ολοκληρώθηκαν η διαδικασία ψηφοφορίας στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου για το νέο ΔΣ, μέλη Οικονομικής Επιτροπής καθώς και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Πρόεδρος και πάλι Δημοτικού Συμβουλίου ο Γιώργος Ζέρβας με 16 ψήφους, 6 λευκά και 1 άκυρο. Αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Φραγκούκης με 20 ψήφους και 3 λευκά και γραμματέας η κα Ανδριώτη με 20 ψήφους και 3 λευκά.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Ζέρβας δήλωσε: “Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου θα πορευθούμε με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας.Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν εδώ και χρόνια.Η φιλία και η αλληλοεκτίμηση είναι πάνω από τις όποιες πολιτικές μας διάφορες.”

Για την Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν από την παράταξη του Δήμαρχου οι Αλέξανδρος Θεοδώρου με 11 ψήφους (αναπληρωματικός: Νίκος Μαστροκώστας με 10) και Γιώργος Μπόκαρης επίσης με 11 ψήφους (αναπληρωματική η Μαρία Σαμαρά-Μπότη με 9). Από την παράταξη του Δημήτρη Θωμά ψηφίστηκαν ο Δημήτρης Θωμάς με 9 ψήφους (αναπληρωματική: Αρετή Μπάτσα – Θωμά με 7) καθώς και ο Νίκος Κιούσης με 9 ψήφους (αναπληρωματική η Ελένη Στουπή με 6).

Για την Επιτροπή Ποιότητα Ζωής εξελέγησαν από την παράταξη του Δημάρχου ο Αλέξανδρος Θεοδώρου με 11 ψήφους (αναπληρωματικήη Αθηνά Ανδριώτη με 9 ψήφους ) και Μαρία Σαμαρά-Μπότη με 11 ψήφους (αναπληρωματικός ο Γιώργος Μπόκαρης με 10 ψήφος). Από την παράταξη του Δημήτρη Θωμά εξελέγησαν ο Τάσος Βλάχος με 8 ψήφους (αναπληρωματικός ο Βαγγέλης Ντόβολης) και η Σοφία Βότση-Κόλλια με 7 ψήφους (αναπληρωματικός ο Θέμης Ζέρβας).

Διαβάστε Επίσης:

Γίνεται μέλος στην επίσημη κοινότητα του eviathema.gr στο VIBER ΕΥΒΟΙΑ ΒΗΜΑ ΖΟΥΜ ΝΕΑ ΧΑΛΚΙΔΑ EVIATHEMA για άμεση ενημέρωση

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο  GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάντε εγγραφή στο Κανάλι του eviathema.gr στο YOUTUBE EVIATHEMA για αποκλειστικά Βίντεο Ρεπορτάζ

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.&lt